Φαίη Μαυραγάνη: «Όταν ο Νίκος ταξίδευε με τα «60 λεπτά», νόμιζα ότι είχα παντρευτεί ναυτικό»
Media

Φαίη Μαυραγάνη: «Όταν ο Νίκος ταξίδευε με τα «60 λεπτά», νόμιζα ότι είχα παντρευτεί ναυτικό»

Η Φαίη Μαυραγάνη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον σύζυγό της Νίκο Μάνεση και αν είναι εύκολο για ένα ζευγάρι που κινείται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο να συνυπάρξει αρμονικά.

Η δημοσιογράφος, η οποία φυσικά διαθέτει χιούμορ, μας έκανε να γελάσουμε με τις... ατάκες της σε ό,τι αφορά τη ζωή της δίπλα σε έναν άλλον καταξιωμένο δημοσιογράφο όπως είναι ο σύζυγός της. Διαβάστε την απολαυστική συνέντευξή της.

Η Φαίη Μαυραγάνη

Τελικά, το επάγγελμα της δημοσιογράφου είναι δύσκολο για μια γυναίκα;

«Είναι αρκετά δύσκολο. Το πράγμα αρχίζει και ζορίζει ακόμη παραπάνω όταν θελήσουμε να κάνουμε οικογένεια. Είναι οι ώρες λίγο περίεργες, δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν έχει μάθει έτσι τη ζωή του και ξέρει ένα κλασικό ωράριο, νομίζω ότι αν τον βάλεις ξαφνικά σε αυτό το πλαίσιο θα σοκαριστεί και πρέπει να μάθεις και στην οικογένειά σου αυτούς τους ρυθμούς.

Για παράδειγμα, εγώ με τον άνδρα μου, που κάνουμε την ίδια δουλειά, έχουμε δύο παιδιά, ένα 9 ετών και ένα 15. Δεν έχουν πάει ποτέ Σαββατοκύριακο μέχρι σήμερα με τους γονείς τους πουθενά. Προσπαθώ να το ισορροπήσω κάποιες Κυριακές που τελειώνω νωρίτερα να κάνουμε κάτι που θέλουν. Εκτός φυσικά από τις καλοκαιρινές μέρες που θα φύγουμε οικογενειακώς, δεν υπάρχει καμία άλλη ελεύθερη μέρα να βγούμε οικογενειακώς. Τα παιδιά έτσι έχουν μάθει και έτσι λειτουργούν».

Είναι γνωστό ότι είστε σύζυγοι με τον Νίκο Μάνεση. Πόσο εύκολο είναι για ένα ζευγάρι που κινείται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο να συνυπάρξει αρμονικά;

«Είναι σωτήριο, αν κρίνω από τη δική μου εμπειρία. Θεωρώ ότι αν υπήρχε άλλη επαγγελματική ιδιότητα στον έναν ή στον άλλο, θα είχαμε πρόβλημα. Σκεφτείτε τώρα να είχα έναν άνδρα δημόσιο υπάλληλο και να του έλεγα ότι κάθε Παρασκευή, κάθε Σάββατο εγώ στις 4 η ώρα τα ξημερώματα θα φεύγω ή ότι στις γιορτές εγώ θα δουλεύω.

Δεν μπορεί εύκολα να το καταλάβει ο άλλος. Ή από τη δική μου την πλευρά, όταν ο Νίκος ταξίδευε με τα «60 λεπτά» έξι χρόνια. Ολα αυτά τα χρόνια νόμιζα ότι είχα παντρευτεί ναυτικό. Δεν νομίζω ότι εύκολα ένας άλλος άνδρας ή μια γυναίκα θα το καταλάβαιναν και θα το αποδέχονταν. Οπότε θεωρώ ότι είναι σωτήριο που κάνουμε την ίδια δουλειά και καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες και του ωραρίου και του άγχους».

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved