Η άγνωστη σχέση της Ευαγγελίας Τσιορλίδα με τον Δημήτρη Αποστόλου
Media

Η άγνωστη σχέση της Ευαγγελίας Τσιορλίδα με τον Δημήτρη Αποστόλου

Η Ευαγγελία Τσιορλίδα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως το κορίτσι του Μad TV, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο.

Η αλήθεια, όμως, είναι πως πριν μας συστηθεί τηλεοπτικά μπροστά από τις κάμερες είχε διαγράψει αρκετά χιλιόμετρα στη δημοσιογραφία.

«Ξεκίνησα στα 19 δουλεύοντας πίσω από τις κάμερες, έκανα τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Στην πρώτη μου δουλειά με σύστησε ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος είναι σαν να με μεγάλωσε. Είναι οικογενειακός μας φίλος και μέναμε σε διπλανά διαμερίσματα. Του έλεγα από μικρή ότι θέλω να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία κι έτσι με πρότεινε στο Τηλέραμα. Παράλληλα σπούδαζα στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και δούλευα ως φοιτήτρια στον χώρο της εστίασης, γιατί ήθελα να πληρώνω τα δίδακτρα» εξηγεί.

Τα πρώτα βήματα

«Ξεκίνησα στην τηλεόραση «Στα Μυστικά της Βέφας». Εκεί, λοιπόν, έβγαζα τις φωτογραφίες για τη συνταγή και έβλεπα πώς στήνεται μια εκπομπή. Μέσα σε έναν μήνα πέρασα στον Όμορφο Κόσμο Το Πρωί και ξεκίνησα να δουλεύω ως ρεπόρτερ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου».

Άρχισε στην ψυχαγωγία, αν και οι αρχικές της σκέψεις, ούσα φοιτήτρια, ήταν να ακολουθήσει καριέρα αθλητικογράφου. «Όταν αρχίζεις να χτίζεις κάτι, συνήθως ανοίγονται διάφορα μονοπάτια μπροστά σου. Το ένα φέρνει το άλλο. Την ψυχαγωγία την αγάπησα. Μετά το πρωινό δούλεψα με τη Βίκυ Καγιά, μετά πήγα στην Ελένη Μενεγάκη ως ρεπόρτερ και βγήκα πρώτη φορά μπροστά από τις κάμερες στο πάνελ. Ακολούθησε το Survivor στην Παταγονία.

Έμεινα στην Αργεντινή πενήντα μέρες. Ήταν ίσως η πιο δυνατή εμπειρία που έχω ζήσει σε αυτό τον χώρο. Ακολούθησε το Greek Idol ενώ δούλεψα για δύο χρόνια και δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά. Όλοι νομίζουν ότι ξεκίνησα από το Μad, αλλά πιο πριν είχα σημειώσει πάρα πολλές ώρες στο μοντάζ άυπνη με τοστ και energy drinks».

Η κρίση την επηρέασε, με αποτέλεσμα οι επόμενες δουλειές που της προτάθηκαν να μην επιφέρουν τα ανάλογα χρήματα για τον βιοπορισμό της: «Είχα φτιάξει το βιογραφικό μου, είχα θυσιάσει πολύ χρόνο από την προσωπική μου ζωή. Με είχε φάει λίγο το κομμάτι της καριέρας και είχα αφήσει πίσω την Ευαγγελία, με αποτέλεσμα όταν ήρθε η κρίση, να αναρωτιέμαι "Και τώρα τι κάνω;".

Αποφάσισα να αλλάξω τρόπο σκέψης. Έμεινα έναν χρόνο συνειδητά εκτός τηλεόρασης. Εργάστηκα ως υπεύθυνη σε κατάστημα εστίασης. Τα χρήματα ήταν πολύ καλά και δούλευα λιγότερες ώρες, με αποτέλεσμα να έχω ελεύθερα τα πρωινά μου. Εκεί, λοιπόν, ξεκίνησα να ζω, να κάνω surf, να παίζω beach volley. Άρχισα να είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος. Το πρωί έτρεχα, κολυμπούσα, έπαιρνα το πρωινό μου πάνω στη θάλασσα και μετά έφευγα για δουλειά».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved