Θα τρίβετε τα μάτια σας με το «κορίτσι» του Λιάγκα στη νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ!
Media

Θα τρίβετε τα μάτια σας με το «κορίτσι» του Λιάγκα στη νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ!

Σε λίγο καιρό επιστρέφει ο Γιώργος Λιάγκας στον ΣΚΑΪ!

«Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα λέγεται η εκπομπή του και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.

Αρχισυντάκτρια θα είναι η Ελεάννα Τρυφίδου, ενώ στο πλατό ο Γιώργος Λιάγκας θα πλαισιώνεται από ονόματα γνωστά που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στην τηλεοπτική πραγματικότητα, ανάμεσά τους και η… Κάλια Ελευθερίου η οποία μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο.

Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Μετά την πρώτη σεζόν των «Θαλασσόλυκων», είχαμε κάνει μια συζήτηση με το κανάλι. Έξι μήνες μετά, με πήραν τηλέφωνο με αυτή την πρόταση.

Με τον Γιώργο Λιάγκα γνωριζόσασταν από πριν;

Όχι, δεν γνωριζόμασταν προσωπικά. Παρόλα αυτά, παρακολουθούσα πάντα την πορεία του και το 50-50 ήταν το αγαπημένο μου τηλεπαιχνίδι.

Τι έκρινε, κατά τη γνώμη σου, τη δική σου συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής; Γιατί εσύ κι όχι κάποια άλλη;

Καλύτερα αυτό να το απαντήσει ο ίδιος. Όπως και να έχει, εμένα με τιμά πολύ η εμπιστοσύνη του.

Ποιος θα είναι ο ρόλος στο πάνελ;

«Στο πάνελ σκοπός είναι να λες κάποιες ειδήσεις με όσες πληροφορίες θεωρείς ότι έχουν ενδιαφέρον, έγκυρες και επίκαιρες. Στη συνέχεια, αυτή η είδηση αναλύεται και τότε με διαφορετικά επιχειρήματα ο καθένας λέει την άποψή του. Στο πάνελ αυτό, λοιπόν, αφού είμαστε τέσσερις άνθρωποι με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες, βιώματα, αρχές και τρόπο σκέψης, η κρίση μας δεν θα είναι η ίδια. Αυτό είναι που το κάνει τόσο ενδιαφέρον. Ο ρόλος μου λοιπόν θα είναι αυτός. Να διατηρήσω τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου» είπε χαρακτηριστικά στο Down Town της Κύπρου η Κάλια Ελευθερίου και όπως θα δείτε είναι μία πανέμορφη παρουσία!

Δείτε τη νεαρή συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα, Κάλια Ελευθερίου με μαγιό και θα πάθετε πλάκα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved