Ευαγγελία Τσιορλίδα: «Έχω κάνει ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια. Δεν φοβάμαι»
Media

Ευαγγελία Τσιορλίδα: «Έχω κάνει ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια. Δεν φοβάμαι»

Είναι τολμηρή και δεν φοβάται. Η Ευαγγελία Τσιορλίδα μιλάει για τα ταξίδια που έχει κάνει και αποτελούν για την ίδια εμπειρία ζωής ενώ αναφέρεται και στα πιο extreme πράγματα που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή της…

Η αγάπη της Ευαγγελίας Τσιορλίδα για τη μουσική και η ιδιαίτερη αυτή επαφή με τον κόσμο μέσα από το ραδιόφωνο έμελλε να την εδραιώσουν στον χώρο. Η ίδια αποκαλύπτει ότι θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά να κρατάει συντροφιά στο κοινό με τη φωνή της από τις 10.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι μέσα από τη συχνότητα του Μusic.

Παραδέχεται ότι είναι εργασιομανής, ωστόσο βρίσκει πάντα χρόνο για μια άλλη μεγάλη της αγάπη, τα ταξίδια: «Θεωρώ ότι τα ταξίδια είναι η προσωπική μας κληρονομιά. Έχω πάει μόνη μου στο Μπαλί και τις Φιλιππίνες. Σε κάθε ταξίδι βρίσκω Έλληνες. Στο Μπαλί ξεκίνησα μόνη, αλλά το προηγούμενο βράδυ είπα σε έναν γνωστό μου ότι θα πάω και μου σύστησε μια φίλη του. Όταν έφτασα εκεί, με περίμενε και πραγματικά περάσαμε υπέροχα. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και το Πάσχα που πήγα Φιλιππίνες. Βρήκα ένα ζευγάρι τη Χαρά και τον Μάρκους. Ένιωσα λες και ήμουν με τα αδέρφια μου. Με αυτούς τους ανθρώπους είμαστε φίλοι πλέον».

Η Ευαγγελία Τσιορλίδα ρωτήθηκε επίσης από το People αν έχει φοβίες και απαντάει: «Νομίζω όχι. Έχω κάνει ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια. Δεν φοβάμαι, ακόμη και τον πρόσφατο σεισμό στην Αθήνα δεν τον κατάλαβα. Την ώρα που όλοι έβγαιναν στον δρόμο, εγώ μπήκα σε ένα κτίριο στον τέταρτο όροφο για να αφήσω κάποια πράγματα. Τέτοια είμαι…».

Η μητέρα της της εκφράζει συχνά τις ανησυχίες της γι' αυτή την «άγνοια κινδύνου»: «Έχει πάντα αγωνία με εμένα. Γενικά της ανακοινώνω τελευταία στιγμή τα σχέδια μου. Όταν της είπα ότι θα πάω Μπαλί μόνη μου, μου είπε "Είναι δυνατόν θα τριγυρνάς μόνη σου στα αεροδρόμια; Θα πας μόνη σου και θα μας λαχταρίσεις πάλι"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved