«Κράτα μου το χέρι»: Η Αζρά φεύγει από το αρχοντικό - Όλες οι εξελίξεις!
Media

«Κράτα μου το χέρι»: Η Αζρά φεύγει από το αρχοντικό - Όλες οι εξελίξεις!

«Κράτα μου το χέρι»: Ο Μεσούτ φεύγει έντρομος από το σημείο όπου βρήκε νεκρό τον Τσετίν, χωρίς να καταλάβει ότι του έπεσε το κουτάκι με το δαχτυλίδι.

Την ίδια στιγμή, ο Τζενκ πηγαίνει ένα εισιτήριο στον Ταρίκ. «Αν δεν φύγεις, θα καείς κι εσύ», του λέει και του εξηγεί ότι ξεκίνησε έλεγχος στην εταιρία.

Ο Μεσούτ επιστρέφει έντρομος στο σπίτι και λέει στη Χούλια τι συνέβη. Εκείνη δεν τον πιστεύει κι είναι σίγουρη ότι αυτός σκότωσε τον Τσετίν. Καθώς ετοιμάζει τα πράγματα του, η αστυνομία του χτυπά την πόρτα και τον συλλαμβάνει. Η Σεράπ, από την άλλη, καλεί στο σπίτι την Τζανσού και λέει ψέματα στο γιο της ότι η Αζρά το γνωρίζει και θα πάει κι αυτή.

Έτσι, εκείνος δεν πηγαίνει να την πάρει από το εστιατόριο, όπως έχουν κανονίσει. Όταν η κοπέλα φτάνει στο αρχοντικό και τους βλέπει όλους μαζί στο τραπέζι εκνευρίζεται. Η Μελίς μάλιστα φροντίζει να φανεί ότι ο αδελφός της το οργάνωσε όλο αυτό για να την κάνει να νιώσει ακόμη χειρότερα.

Η Αζρά δεν μπορεί πια να συγκρατήσει τα νεύρα της. Ειδικά όταν ακούει την Τζανσού να λέει ότι ο Μερτ την αποκαλεί «αδελφή» βγαίνει εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα η Φεριντέ να της κάνει παρατήρηση. Αργά το βράδυ, ο Τζενκ επιστρέφει την Τζανσού στο σπίτι της κι εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να του μιλήσει.

-Τζανσού: Το ξέρω ότι δεν με θέλεις. Γι' αυτό προσπάθησα να αυτοκτονήσω, αλλά δεν μπορώ να σε αφήσω.

-Τζενκ: Τζανσού, δεν μπορώ να ανταποκριθώ στα αισθήματα σου. Γι' αυτό δεν θέλω να στενοχωρηθείς.

Τζ.: Το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να το ξεπεράσω χωρίς εσένα.

Ο Τζενκ ζητά συγγνώμη από την Αζρά και της εξηγεί ότι δεν οργάνωσε αυτός το δείπνο. «Δεν θα σε αφήσω ποτέ, ακόμη κι αν έχω απέναντι μου τη μητέρα μου, την Τζανσού ή τη γιαγιά μου!», τη διαβεβαιώνει.

Παράλληλα, η Σουμρού δίνει κατάθεση για τη δολοφονία του Τσετίν, ενώ οι αστυνομικοί πάνε στο αρχοντικό για να κάνουν ερωτήσεις και στην Αζρά. Τόσο ο Τζενκ όσο και η γιαγιά του τη συμβουλεύουν να μην προχωρήσει σε δίκη, γιατί κινδυνεύει κι αυτή από αυτόν που σκότωσε τον Τσετίν. «Δεν θα σταματήσω τη δίκη. Αν ο πατέρας μου δολοφονήθηκε, πρέπει να το γνωρίζω», επιμένει εκείνη.

Ο Μπουρχάν έχει στριμώξει για τα καλά τη Σουμρού, ενώ και ο Αζμί βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, αφού, μετά τον έλεγχο, η εφορία έκλεισε την εταιρία, ενώ ο γιος του έφυγε στο εξωτερικό. Παράλληλα, η Τζανσού βγαίνει για γεύμα με τη Φεριντέ κι αρχίζει να της κατηγορεί την Αζρά. Η μητέρα της, από την άλλη, διώχνει την Αζρά όταν πηγαίνει να δει τον Μερτ.

«Σου έκανα μια πρόταση. Αποφάσισε και μετά έλα: Ή τον Μερτ ή τον Τζενκ», της λέει και της κλείνει την πόρτα στα μούτρα. Εκείνη στήνεται έξω από το παράθυρο του αδελφού της, προκειμένου να τον δει έστω και για λίγο. Η Φατμά τη βλέπει και καταλαβαίνει ότι δεν είναι έτσι όπως την έχει περιγράψει η Σουμρού.

Η Αζρά νιώθει πολύ πιεσμένη κι αποφασίζει να φύγει από το αρχοντικό. Γράφει ένα γράμμα στη Φεριντέ, στο οποίο της ζητά συγγνώμη, το οποίο όμως βλέπει η Σεράπ και το παίρνει. Την ίδια στιγμή, η Μελίς λέει στον Καντίρ ότι της θυμίζει πολύ τη γιαγιά της.

«Είσαι καλός και έχεις κατανόηση. Φοβάμαι όμως ότι θα τα χαλάσεις όλα. Ότι θα με κοροϊδέψεις και θα μου πεις ψέματα. Γιατί αυτά που ζω είναι υπέροχα για να είναι αληθινά», του λέει. Εκείνος, που έχει αρχίσει να την ερωτεύεται, τη διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτε απ' όσα φοβάται.

Στο μεταξύ, ο Τζενκ επιστρέφει σπίτι, μαθαίνει ότι έχει φύγει η Αζρά και πηγαίνει να τη βρει. «Πρέπει να φύγω. Δεν βλέπεις; Τους πληγώνω όλους στο σπίτι. Δεν μπορώ να αναπνεύσω. Δεν έχω άλλες δυνάμεις. Πρέπει να μείνω για λίγο μόνη μου. Όλοι με μισούν, ακόμη και ο αδελφός μου ούτε που με κοιτάει», του λέει. «Τότε μην αφήνεις το χέρι μου. Άσε με να σε βοηθήσω», την παρακαλεί εκείνος.

Τελικά, την πείθει να μείνει για ένα διάστημα στο σπίτι της συναδέλφου της, της Μινέ. Την ίδια στιγμή, η Φεριντέ υπογράφει το συμβόλαιο με την εταιρία του Χαμζά κι επειδή έχει αρχίσει να εμπιστεύεται τον Καντίρ του ζητά να αναλάβει την υπόθεση της κηδεμονίας του Μερτ. Παράλληλα, πηγαίνει στο σπίτι της Σουμρού και παίρνει τον αδελφό της Αζρά για να τον πάει βόλτα. Ο Μερτ αρχίζει να τη συμπαθεί πολύ και να επηρεάζεται από όσα του λέει η Φεριντέ. Όταν επιστρέφει στο αρχοντικό, μαθαίνει ότι η Αζρά έχει φύγει.

Την επόμενη μέρα, η Φεριντέ βρίσκει τη Σεράπ με την υπηρέτρια να καθαρίζουν το δωμάτιο της Αζρά. «Μην ξεχνάς ότι εδώ είναι το σπίτι της. Μπορεί να έρθει και να φύγει όποτε θέλει», της λέει. Λίγο αργότερα, στο εστιατόριο, ακούει από την ίδια την Αζρά τους λόγους που το έκανε αυτό και δείχνει να την καταλαβαίνει.

Παράλληλα, της ανακοινώνει ότι βρήκε δικηγόρο για την υπόθεση του Μερτ. Ο Μπουρχάν πάει και πάλι στο καφέ της Σουμρού και κάνει φασαρία. «Μέχρι να μου δώσεις αυτό που θέλω θα έρχομαι εδώ, θα εμφανίζομαι στην Τζανσού και θα κάνω ό,τι θέλω. Γι' αυτό κανόνισε τη δουλειά σύντομα», της λέει.

Παράλληλα, η Σεράπ πάει να, πετάξει το σημείωμα της Αζρά και κατά λάθος της πέφτει κάτω. Έτσι, πέφτει στα χέρια του Χασάν.

Ο Καντίρ πηγαίνει στο γραφείο της Φεριντέ για να μιλήσουν για την υπόθεση της κηδεμονίας του Μερτ. Όταν τον βλέπουν η Αζρά και ο Τζενκ, απορούν, αφού τους έχει συστηθεί ως ιδιοκτήτης συνεργείου. Γρήγορα όμως, καταφέρνει να τα μπαλώσει.

Δεν συμβαίνει βέβαια το ίδιο κι όταν η Τζανσού μαθαίνει ότι ανέλαβε τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως και ότι βγαίνει και με τη Μελίς. Εκείνος τη διαβεβαιώνει ότι όλα θα πάνε όπως τα έχουν σχεδιάσει. Στο μεταξύ, ο Μεσούτ αφήνεται ελεύθερος, ενώ ο Χασάν δίνει στη Φεριντέ το σημείωμα της Αζρά, που της είχε κρύψει η Σεράπ...

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved