Η απάντηση Λυκιαρδοπούλου στην «επίθεση» Κορομηλά
Media

Η απάντηση Λυκιαρδοπούλου στην «επίθεση» Κορομηλά

"Πρωτοστάτησα για να γίνει η Ρούλα αυτό που είναι σήμερα. Δεν συγχωρώ ότι ήμουν τόσο ανεκτική μαζί της" λέει η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου.

Το "ξέσπασμα" της Ρούλας Κορομηλά για την συντονισμένη επίθεση που δέχεται από όλους το τελευταίο διάστημα έφερε την απάντηση της τηλεκριτικού Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου μέσα από το "Πολύ Μπλα Μπλα".
"Δεν έπρεπε να αναλάβει την παρουσίαση του Big Brother. Αυτό το πρόγραμμα είναι αισχρό, είναι χαμηλού επιπέδου και δεν άξιζε στην Ρούλα" είπε η τηλεκριτικός.
"Όταν βγήκε στο Greek Idol και όρμησαν όλοι να την κατασπαράξουν στάθηκα δίπλα της για να την ανεβάσω. Δεν την έβρισα, δεν την πρόσβαλλα και δεν τάχθηκα στο πλευρό των υπολοίπων που την ξέσκισαν όταν βγήκε στο Greek Idol" δήλωσε χαρακτηριστικά. Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου υποστήριξε ότι γνωρίζει τη Ρούλα από τα πρώτα της βήματα.

Η τηλεκριτικός συνέχισε λέγοντας: "Έγραψα οτι το παιχνίδι είναι στημένο! Ότι τους πήραν τηλέφωνο για να πάνε να παίξουν", ενώ σε άλλο σημείο είπε: "Πρωτοστάτησα στον να γίνει η Ρούλα αυτό που είναι σήμερα. Πρότεινα στον πρόεδρο του ΑΝΤ1 να αναλάβει το Ciao Ant1" πρόσθεσε. "Δεν συγχωρώ στην Ρούλα ότι ήμουν τόσο ανεκτική μαζί της πολλές φορές. Αν δεν είναι ικανή να μπει στην μέση του κυκλώνα τότε είναι λάθος η ίδια".

Η πρόταση της τηλεκριτικού είναι να έμενε στο τιμόνι του Greek Idol και ότι δεν έπρεπε να αναλάβει το Βig Brother καθώς, όπως ισχυρίζεται: "Όφειλε να προστατεύσει τον εαυτό της", ενώ συμπλήρωσε ότι το ίδιο ισχύει και για την Ντέπυ Γκολεμά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved