The Voice: Γέννησε χθες την κόρη της και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο! (photos)
Media

The Voice: Γέννησε χθες την κόρη της και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο! (photos)

The Voice: Χθες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και σήμερα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της μπέμπας της. 

Ο λόγος για πρώην παίκτρια και νυν στενή συνεργάτιδα της Έλενας Παπαρίζου μιας και για τρεις συνεχόμενες σεζόν ήταν η local voach της ομάδας της.

Μανούλα ήδη ενός αγοριού, η εν λόγω τραγουδίστρια μετρούσε τον τελευταίο καιρό αντίστροφα τις μέρες για να αγκαλιάσει το κοριτσάκι της. Αυτό έγινε χθες και φυσικά η μικρούλα σκόρπισε απίστευτη ευτυχία στην οικογένεια.

Πρόκειται για την πιο στενή συνεργάτιδα της Έλενας Παπαρίζου με την οποία είναι και φίλες.

Η μελαχρινή ερμηνεύτρια, τον τελευταίο καιρό είχε αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μητέρα, φροντίζοντας τον γιο της Ιάσονα και περιμένοντας με ανυπομονησία τον ερχομό του δεύτερου μωρού της.

Γι' αυτό και είναι άγνωστο αν θα είναι στον ερχόμενο κύκλο του The Voice που σύντομα θα κάνει πρεμιέρα. Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως η τραγουδίστρια το επόμενο διάστημα θα αφοσιωθεί στο μωράκι της, καθώς είναι πλέον αυξημένες οι υποχρεώσεις της απέναντι στην οικογένειά της που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της ίδιας και του συζύγου της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved