Γιώργος Αυτιάς: Αυτό είναι το πιο «κουφό» μήνυμα που έχει λάβει στον αέρα της εκπομπής του (photos)
Media

Γιώργος Αυτιάς: Αυτό είναι το πιο «κουφό» μήνυμα που έχει λάβει στον αέρα της εκπομπής του (photos)

Ο Γιώργος Αυτιάς λαμβάνει κάθε Σαββατοκύριακο χιλιάδες μηνύματα και δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιο ήταν αυτό που του φάνηκε εντελώς… κουφό.

Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα», στον ΣΚΑΙ, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την πορεία της εκπομπής του αλλά κι αν νιώθει ικανοποίηση, για την επικείμενη τηλεοπτική χρονιά αλλά και για τη συνήθεια που έχει σε εβδομαδιαία βάση και αποτελεί πηγή ειδήσεων. Διαβάστε τι αποκάλυψε...

Το κοινό σας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης για άλλη μία τηλεοπτική χρονιά. Νιώθετε ικανοποιημένος;

«Η ανταπόκριση των ελληνικών νοικοκυριών στην εκ­πομπή είναι ευθύνη. Μαζί με αυτόν τον κόσμο -πάνω από 700.000 κάθε Σαββατοκύριακο- διεκδικούμε, δί­νουμε μάχες και θέτουμε θέματα».

Τι θα περιλαμβάνει το... χαρτοφυλάκιό σας για τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

«Καθετί που αφορά την ελληνική κοινωνία, που δυστυχώς πλή­ρωσε με φόρους τριπλούς και τετραπλούς. Πλήρωσε λάθη και παραλείψεις πολιτικών των τε­λευταίων 30 ετών. Το. χειρότερο είναι ότι την πλήρωσαν άνθρωποι που ήταν συνεπείς. Το χαρτοφυ­λάκιο θα έχει καθημερινότητα, προοπτική για νέες θέσεις ερ­γασίας, νέα μείωση φόρων και σταθερότητα. Να πάψουμε να ξυπνάμε κάθε πρωί και να μας περιμένει ένας νέος φόρος, μία νέα μείωση μισθού ή σύνταξης».

Διαβλέπετε το τιμόνι του ΣΚΑΙ, αυτή τη σεζόν, να κρατά σταθερή πορεία;

«Ο ΣΚΑΪ είναι πρώτος και όλα δείχνουν ότι και αυτή τη σεζόν θα κυριαρχήσει! Η Εύη Κουτσαυτάκη, που έχει το γενικό πρόσταγμα, έχει κά­νει πολλή δουλειά σε βάθος, σε όλους τους τομείς. Ενημέρωση και ψυχαγωγία. Με κινήσεις ματ, ο Γιάν­νης Αλαφούζος έφτιαξε το πρώτο ελληνικό κανάλι. Και ξέρεις τι άλλο; Ουδέποτε ο Αλαφούζος ή η Κουτσαυτά­κη μου τηλεφώνησαν να μου ζητήσουν κάτι -ή να πω ή να μην πω! Απόλυτη ελευθερία, με ευθύνη παράλληλα».

Τα ελληνικά νοικοκυριά θα συνεχίσουν να έχουν και τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι;

«Η κρίση έχει ακόμη πολύ δρόμο. Οι πολιτικοί που υπόσχονται ξαφνικό πλούτο λένε ψέματα. Πρώτα πρέπει να υπάρξει παραγωγή εργασίας και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Εκεί που φτάσα­με, μάννα εξ ουρανού δεν υπάρχει! Μόνο με δουλειά, συνέπεια, σταθερότητα».

Τι ώρα είναι το πρωινό σας εγερτήριο;

«Τις ημέρες της εκπομπής ώρα 02.00 το πρωί. Τι υπόλοιπες 05.45 κάθε μέρα! Όταν ήμουν στο κα­θημερινό, έγερση στις 03.00».

Πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ;

«Κάθε εβδομάδα σχεδόν! Εκεί βγαίνουν και πολλά θέματα από τον κόσμο. Μία φορά το μήνα θα έπρεπε όλοι οι πολιτικοί να κά­νουν τη βόλτα τους και να ακούν τον κόσμο», είπε στον Τηλεθεατή.

Τι περιλαμβάνουν όμως τα μηνύματα που δέχεται αλλά και ποιο μήνυμα χαρακτήρισε ως πιο... κουφό;

Η αποκάλυψη στην ακόλουθη gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved