Μουτσινάς και Λιανός οι νέοι μνηστήρες για το «Voice» (photos)
Media

Μουτσινάς και Λιανός οι νέοι μνηστήρες για το «Voice» (photos)

«The Voice»: Αυτή την εκπομπή ποιος θα την πάρει; 

Πληθαίνουν οι... μνηστήρες για τη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη στο «Voice».

Μετά την ανακοίνωση του ότι δεν θα είναι στην παρουσίαση του talent show λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων, το δημοφιλές πρόγραμμα του ΣΚΑΙ έμεινε «ακέφαλο». Και επειδή ο Καπουτζίδης και οι ατάκες του ήταν το αλατοπίπερο στο σόου, το τελευταίο διάστημα αναζητείται αγωνιωδώς άξιος αντικαταστάτης του.

Αρχικά ακούστηκε το όνομα του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος όμως έχει ήδη συμφωνήσει με το κανάλι του Φαλήρου για το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Boom» και κανείς δεν ξέρει ποιες είναι οι προθέσεις του.

Δεδομένου ότι στο δυναμικό του καναλιού βρίσκεται ήδη ο έμπειρος Γιώργος Λιάγκας, φούντωσαν τα σενάρια ότι θα είναι αυτός ο εκλεκτός...

Ο Γιώργος έχει τα εχέγγυα για τη θέση, καθώς είχε τα ηνία του «Rising Star» στον ΑΝΤΙ.

Ωστόσο ο παρουσιαστής έχει αναλάβει την καθημερινή εκπομπή «Μεσημέρι» και το τηλεπαιχνίδι του σταθμού «Guess my age» και οτιδήποτε παραπάνω αναλάμβανε θα ήταν υπερέκθεση.

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης της θέσης του οικοδεσπότη στο «Voice» όμως μπαίνουν και άλλα δύο ονόματα:

Ο Νίκος Μουτσινάς, που οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει κάνει μια πρώτη επαφή με την παραγωγή και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος είναι ο μόνος από τον σταθμό που έχει μείνει χωρίς εκπομπή και δεν αποκλείεται να πάρει το τελικό χρίσμα.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved