«Μην ψαρώνεις»: Όλα όσα θα δούμε στον β’ κύκλο της σειράς (pics)
Media

«Μην ψαρώνεις»: Όλα όσα θα δούμε στον β’ κύκλο της σειράς (pics)

Σε γυρίσματα μπήκαν ξανά πριν από μερικές μέρες οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις», η πρεμιέρα της οποίας τοποθετείται μέσα στην τελευταία εβδομάδα αυτού του μήνα.

Στον νέο αυτό κύκλο γίνονται κάποιες σεναριακές αλλαγές, οι οποίες αναμένεται να προσδώσουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην εξέλιξη της αγαπημένης αυτής ιστορίας.

Όλα όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Μην ψαρώνεις».

Ο σκηνοθέτης του «Μην ψαρώνεις» Πιέρρος Ανδρακάκος, με αφορμή το ξεκίνημα των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου, μιλάει στο «tv Εθνος». «Ξαναπιάνουμε την ιστορία από την αρχή γιατί οι δύο πρώην εραστές είναι πλέον δύο ορκισμένοι εχθροί λόγω της παρεξήγησης που συνέβη στο τέλος του πρώτου κύκλου. Και με τη λογική ότι η Σάντυ κατέχει ένα μεγάλο κομμάτι της ψαραγοράς, θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με τον Μανώλη. Βέβαια θα υπάρχει μια αντιπαλότητα τουλάχιστον στην αρχή μεταξύ τους μέχρι να προκύψει ξανά ο έρωτας» λέει και προσθέτει: «Στο ξεκίνημα του δεύτερου αυτού κύκλου βρίσκουμε τον Μανώλη (Θοδωρή Αθερίδη) παντρεμένο με τη Στέλλα (Φαίδρα Δρούκα). Και τη Σάντυ (Μαρία Λεκάκη) να μη θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της. Αλλά επειδή αρχίζει μια κόντρα μέχρι να χωρίσουν την επιχείρηση που είχαν, καταλήγουν να συνεργάζονται ξανά. Στην όλη κατάσταση θα δούμε να εμπλέκεται και η Νενέλα (Μαρία Ιωαννίδου). Επίσης η Σάντυ θα γνωρίσει έναν καινούργιο life coach (τον υποδύεται ο Παναγιώτης Μπουγιούρης), ο οποίος θα αρχίσει να την επηρεάζει και να της δίνει συμβουλές σχετικά με το πώς θα αναπτύξει το επιχειρηματικό της κομμάτι. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα φέρει τα πάνω κάτω και στη ζωή της Σάντυς αλλά και του Μανώλη. Επίσης στα νέα επεισόδια θα δούμε τη Ρόζα (Ελεάνα Καυκαλά) να γυρίζει με έναν νέο σύντροφο από την Αγγλία, ενώ ακόμη στη σειρά μπαίνουν και δύο νέες ηρωίδες (τη μία εκ των οποίων θα υποδυθεί η Νίκη Λάμη), οι οποίες θα ανοίξουν το δικό τους μαγαζί-πάγκο στην ψαραγορά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved