Πρέκας vs «Ράδιο Αρβύλα»: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω μοχλός για να γελάνε οι άλλοι μαζί μου»
Media

Πρέκας vs «Ράδιο Αρβύλα»: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω μοχλός για να γελάνε οι άλλοι μαζί μου»

Ο Κώστας Πρέκας ρίχνει τα πυρά του στους «Ράδιο Αρβύλα».

Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έχουν δεχτεί αρκετή σάτιρα από την παρέα των «Αρβύλα» με βίντεο και αναφορές που γίνονται viral. Κάτι που έχει συμβεί και από εκπομπές του Λάκη Λαζόπουλου.

Η γνωστός ηθοποιός λοιπόν απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξή του και ήταν καταιγιστικός.

«Ας μη μιλήσουμε πολύ για τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος ζει το δράμα αυτόν τον καιρό - ήταν μια στιγμή αδύναμη τότε που με σατίριζε. Με την ευκαιρία θέλω να πω τα βαθιά μου συλλυπητήρια για τον χα­μό της συζύγου του. Όμως οι "Ράδιο Αρβύλα", τους οποίους δεν μπορώ να τους συγκρίνω με τον Λαζόπου­λο, ο οποίος είναι ευφυής και σημα­ντικός συγγραφέας και ηθοποιός, εί­ναι αλήτες! Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Την πρώτη εβδομάδα αυτής της σάτιρας τρελάθηκα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω μοχλός νια να γελάνε οι άλλοι μαζί μου. Ειλικρινά, μου έκανε κακό. Κυ­ρίως στο θέατρο», είπε στην Espresso και συνέχισε.

Κώστας Πρέκας
Κώστας Πρέκας

«Οι νέοι άνθρωποι επηρεάζονται πολύ εύκολα. Ας πού­με του Λάκη η σάτιρα στο πρόσωπο μου του γύρισε μπούμερανγκ. Αυτά που έλεγε ήταν όλα στον σέρα. Απλά κορόιδευε τον ελληνικό λαό. Αν και μου έκανε πρόταση να πάω στην εκ­πομπή του καλεσμένος, δεν δέχτηκα και δεν πήγα. Η γελοιοποίηση μου συνεχιζόταν ακόμα και στον δρόμο. Το διαπίστω­να και μόνος μου. Με έβλεπαν τα νέα παιδιά και γελούσαν. Ενώ οι με­γαλύτεροι μου έσφιγγαν το χέρι για να μου δώσουν δύναμη και κουρά­γιο και συγχαρητήρια με τη στάση ζωής που κρατάω όλα αυτά τα χρό­νια.

Όμως όλη αυτή τη σάτιρα την πλήρωσα και οικονομικά για εφτά ολόκληρα χρόνια που κράτησε ο δι­ασυρμός μου. Το τέλος ήρθε στη Θεσσαλονί­κη, στο θέατρο Αθήναιον που άνοιξα, όταν μαζεύτηκαν στην πρεμιέρα κα­μιά διακοσαριά άτομα και φώναζαν απέξω: "Λαζόπουλος, Λαζόπουλος". Δεν το άντεξα. Το έκλεισα, πα­ρέδωσα τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη και επέστρεψα στην Αθήνα καταχρεωμένος. Και έκλεισα και το θέατρο στου Παπά­γου. Πνίγηκα.

Ειλικρινά, πέρασα πολύ δύσκο­λα αυτά τα τελευταία χρόνια. Και θέ­λω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που στάθηκαν οικονομικά στο πλευ­ρό μου και μπορώ και στέκομαι πά­λι όρθιος. Παρόλα τα παραπάνω που μπορεί να πάθει λοιπόν ένας άνθρω­πος από τη σάτιρα λέω ότι για μένα η σάτιρα σαφώς και έχει όρια. Και δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμαυρώσει οποιαδήποτε στιγμή της ζωής μου και της καριέρας 60 ετών. Εγώ σέβομαι απόλυτα τους άλ­λους. Εσύ γιατί δεν με σέβεσαι;» αναρωτιέται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved