Τάσος Ιορδανίδης: «Δεν θα έλεγα όχι σε ένα πολύ καλό τηλεοπτικό σενάριο»
Media

Τάσος Ιορδανίδης: «Δεν θα έλεγα όχι σε ένα πολύ καλό τηλεοπτικό σενάριο»

Ο Τάσος Ιορδανίδης είναι από τους ηθοποιούς που το θέατρο έχει προτεραιότητα πάντοτε.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, όμως, δεν απορρίπτει καλά τηλεοπτικά σενάρια και μίλησε για κάτι που πρόκειται να κάνει στην τηλεόραση και τι περιεχόμενο θα έχει. Ακόμη, αναφέρθηκε στην οικογένειά που έχει δημιουργήσει με τη Θάλεια Ματίκα και αν έχει χρόνο για εκείνη.

Το θέατρο έχει προτεραιότητα ένα­ντι της τηλεόρασης;

Ναι, αγαπάω πάρα πολύ το θέατρο, αλλά δεν θα έλεγα όχι σε ένα πολύ καλό τηλεοπτικό σενάριο. Βέβαια το θέατρο για μένα θα είναι πάντα σε πρώτο πλάνο.

Χρόνο για την οικογένεια σας έχετε;

Φυσικά. Πολλές φορές οι ρυθμοί της κα­θημερινότητας μας κάνουν να τρέχουμε, να ξεχνιόμαστε, αλλά η οικογένεια πάντα είναι το ζητούμενο. Από την οικογένεια παίρνουμε δύναμη και σε αυτήν θέλουμε να τη διοχετεύσουμε.

Θα ήθελα να μας πεί­τε τα επαγγελματικά σχέδια σας για τον χειμώνα που έρχεται.

Από τις 30 Σεπτεμβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του» θα παρουσιάζεται στο Θέατρο Επί Κολωνώ. Ενώ από το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη θα παρουσιάσουμε μα­ζί με τη Μαρίνα Ασλάνογλου και άλ­λους άξιους συναδέλφους, στο Θέα­τρο Αποθήκη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη, τον «Πατέρα» του Αύγου­στου Στρίντμηεργκ. Εξάλλου για δεύ­τερη χρονιά θα συνεχιστεί η παράστα­ση Βεeginning στο Θέατρο 104, με τη Θάλεια Ματίκα και τον Γιάννη Δρακόπουλο, τη σκηνοθεσία της οποίας έχω αναλάβει. Τέλος, είμαι σε πολύ πρώι­μες συζητήσεις για τη συμμετοχή μου σε μια νέα σειρά αστυνομικού περιε­χομένου που θα φιλοξενηθεί σε συνδρομητικό κανάλι.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved