Καλημέρα Ελλάδα: Φεύγει ο Ντίνος Σιωμόπουλος από τον Παπαδάκη! Πού πάει; (photos)
Media

Καλημέρα Ελλάδα: Φεύγει ο Ντίνος Σιωμόπουλος από τον Παπαδάκη! Πού πάει; (photos)

Καλημέρα Ελλάδα: Ο Ντίνος Σιωμόπουλος αποχωρεί από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα», η μακροβιότερη πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, έχει να διαχειριστεί πολλαπλές απώλειες!

Γιατί αν προσμετρήσουμε την αποχώρηση, στις αρχές της προηγούμενης σεζόν της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή, τότε μιλάμε για πλήγμα στο «Καλημέρα Ελλάδα» που παραμένει σταθερά παραπάνω από μία εικοσαετία η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για την πρωινή ενημέρωσή τους.

Τι συμβαίνει λοιπόν με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τον Γιώργο Παπαδάκη με τον οποίο υπήρξαν συνεργάτες δέκα ολόκληρα χρόνια; Δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει ήδη αποχωρήσει από το «Καλημέρα Ελλάδα» και να έχει υπογράψει σε νεοσύστατο κανάλι προκειμένου να αναλάβει εκεί τα νέα του καθήκοντα με το ξεκίνημα της σεζόν.

Η είδηση πέρασε στα… «ψιλά» και δεν είχε γίνει ντόρος για το όλο θέμα όμως σύντομα θα το δούμε και στις οθόνες μας, μιας και από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, του οποίου το τρέιλερ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι πράγματι ευρηματικό, θα λείπει ένας από τους πιο στενούς του συνεργάτες για δέκα συναπτά έτη.

Πάντως, μέχρι πρότινος, οι σχέσεις των δύο αντρών ήταν άριστες με τον Ντίνο Σιωμόπουλο να μιλάει σε συνεντεύξεις του με τα πιο γλυκά λόγια για τον «δάσκαλό» του. Μάλιστα τόνιζε με παλιότερες δηλώσεις του ποιο είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχει μάθει από εκείνο: «Ότι, αν δεν είσαι σωστός επαγγελµατίας, δεν µπορείς να σταθείς πουθενά. Αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να σέβεσαι τον πολίτη και τα προβλήµατα που αντιµετωπίζει. Να ασκείς κριτική στο πολιτικό σύστηµα χωρίς να έχεις δεσµεύσεις και εξαρτήσεις και να είσαι σε θέση να υπερασπίζεσαι µε επιχειρήµατα το δίκιο σου µε όποιο κόστος».

Επίσης, στην ίδια συνέντευξη, δεν είχε κρύψει ότι υπήρχαν εντάσεις ανάμεσά τους εν ώρα δουλειάς, όμως πρόσθετε: «Σε κάθε δουλειά υπάρχει ένταση ορισµένες στιγµές, αλλά σε καµία περίπτωση δεν έχω διαπληκτιστεί µε κάποιον συνάδελφο. Η δουλειά µας δεν είναι να τσακωνόµαστε, αλλά να συνεργαζόµαστε ώστε κερδισµένος να είναι ο τηλεθεατής µέσω της σωστής πληροφόρησης».

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ντίνο Σιωμόπουλο ο οποίος διακριτικά απέφυγε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το τέλος της συνεργασίας του με τον κορυφαίο Γιώργο Παπαδάκη. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης μας ενόψει πρεμιέρας του «Καλημέρα Ελλάδα» στις 16 Σεπτεμβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved