«Κράτα μου το χέρι»: Γάμος τραγωδία για Τζενκ και Αζρά –  Το μοιραίο ατύχημα (photos)
Media

«Κράτα μου το χέρι»: Γάμος τραγωδία για Τζενκ και Αζρά – Το μοιραίο ατύχημα (photos)

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα αναμένεται να παρακολουθήσουμε σε ένα από τα τελευταία επεισόδια της δραματικής σειράς του Αlpha «Κράτα μου το χέρι». H πιο ευτυχισμένη μέρα της Αζρά και του Τζενκ μετατρέπεται σε τραγωδία...

Γεμάτα δράση και αγωνία είναι τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς. Όπως θα δούμε, η Τζανσού, στην προσπάθεια της να ξεφύγει από τον πατέρα της, πέφτει πάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο... Η κοπέλα τραυματίζεται πολύ σοβαρά και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Ο σοβαρός τραυματισμός της Τζανσού προκαλεί αναστάτωση σε όλους και ειδικά στη Σουμρού, η οποία δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της κόρης της. Την επόμενη μέρα, δυστυχώς, η κοπέλα αφήνει την τελευταία της πνοή στο κρεβάτι του νοσοκομείου προκαλώντας απέραντη θλίψη στη μητέρα της.

Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη της έφυγε από τη ζωή. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι δύσκολα για εκείνη. Μάλιστα, θεωρεί ότι ο Τζενκ και η Αζρά ήταν η καταστροφή της κόρης της. Έτσι, αποφασίζει να απαγάγει τον Μερτ. Ωστόσο, πολύ σύντομα το ζευγάρι απευθύνεται στην Αστυνομία και τις επόμενες ώρες οι άντρες της Ασφάλειας καταφέρνουν και εντοπίζουν τη γυναίκα.

Μάλιστα, θεωρούν πως η ίδια δεν είναι καλά ψυχολογικά και τη μεταφέρουν σε μια ψυχιατρική κλινική προκειμένου να νοσηλευτεί. Οι μήνες περνούν και η Αζρά με τον Τζενκ αποφασίζουν πως ήρθε η στιγμή να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Έτσι, λοιπόν, η μέρα του γάμου τους φτάνει... Την ίδια, όμως, μέρα βγαίνει από την κλινική και η Σουμρού. Η τελευταία μαθαίνει τυχαία για τον γάμο του ζευγαριού και ταράζεται. Στη συνέχεια πηγαίνει στον τάφο της κόρης της και μονολογεί πως δεν θα τους αφήσει να παντρευτούν.

O Τζενκ και η Αζρά πηγαίνουν ευτυχισμένοι στο σπίτι όπου τους περιμένουν οι καλεσμένοι, ξαφνικά ο Μερτ ζητάει από τον νεαρό να γυρίσουν πίσω για να πάρουν τη ζωγραφιά που τους έχει ετοιμάσει. Ο Τζενκ δέχεται αμέσως, παρόλο που η Αζρά διαφωνεί. Έπειτα από λίγο, η κοπέλα πηγαίνει στο δωμάτιο της για να φρεσκαριστεί, όταν ξαφνικά ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα η Σουμρού. Η Αζρά σαστίζει όταν την αντικρίζει...

«Η κόρη μου φόρεσε σάβανο κι εσύ ύστερα από τρεις μήνες φοράς νυφικό... Εφόσον πέθανε η Τζανσού, ούτε εσύ θα ζήσεις», λέει η Σουμρού.

Η συνέχεια στις ακόλουθες εικόνες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved