ΣΚΑΪ: Ο αντικαταστάτης του Καπουτζίδη στο Voice, η αλλαγή στο δελτίο ειδήσεων και η μεγάλη έκπληξη!
Media

ΣΚΑΪ: Ο αντικαταστάτης του Καπουτζίδη στο Voice, η αλλαγή στο δελτίο ειδήσεων και η μεγάλη έκπληξη!

Πανέτοιμο είναι το δυναμικό του ΣΚΑΪ για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Οπως πάντα, το κανάλι του Φαλήρου είναι από τα πρώτα που κάνουν νωρίτερα από άλλα πρεμιέρα. 

Έτσι, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή (8/9) με το νέο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις», ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να γίνει η απαραίτητη συνήθειά μας καθημερινά.

Τι συμβαίνει, όμως, μία ανάσα πριν από τις πρεμιέρες των νέων εκπλήξεων που μας επιφυλάσσει ο ΣΚΑΪ; Για παράδειγμα, ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Καπουτζίδη στην παρουσίαση του The Voice; Η απάντηση είναι ότι δεν έχει βρεθεί προς το παρόν ο αντικαταστάτης του όμως, όπως δεσμεύτηκαν οι ιθύνοντες του σταθμού θα έχει βρεθεί σίγουρα μέχρι την επόμενη εβδομάδα αφού την ερχόμενη Τετάρτη θα ανακοινωθεί το όνομά του στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού.

Ποιος θα καταφέρει να πάρει τη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη στο talent show; Θα μάθουμε σύντομα...

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες οι επικρατέστεροι είναι δύο γυναίκες και ένας άντρας παρουσιαστής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του The Voice, όμως σύντομα θα γίνει και αυτό.

Οι μεγάλες αλλαγές για τον ΣΚΑΪ, όμως, έρχονται στον χώρο της ενημέρωσης όπου έτσι και αλλιώς ρίχνει από το ξεκίνημά του ο σταθμός το μεγαλύτερο βάρος. Όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους στο επίσημο γεύμα του ΣΚΑΪ, ο νέος γενικός διεθυντής Ειδήσεων Βασίλης Παπαδρόσος πρώτη μεγάλη αλλαγή είναι ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων πλέον θα προβάλλεται στις 19,50 μ.μ. ενώ κατά τη διάρκειά του θα αξιοποιούνται στον μέγιστο βαθμό τα virtual εφέ για την παρουσίαση ενός θέματος. Μάλιστα, όπως τονίζουν κύκλοι του καναλιού, χάρη σε αυτά τα εφέ το στούντιο ειδήσεων που είναι 200 τ.μ. θα μοιάζει με 500 ή 1000 τ.μ.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμοόυ, αλλάζει!

Για το τέλος, αφήσαμε το… καλύτερο! Ποιο είναι αυτό; Ότι ενόψει τη μεγάλης πρεμιέρας της νέας πολυαναμενόμενης σειράς «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου την ερχόμενη Κυριακή, οι συντελεστές έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό event για να απολαύσουν την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Αναμένοντας με ανυπομονησία την πρεμιέρα της σειράς "8 Λέξεις".

Οι ηθοποιοί και τα συνεργεία αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη Ρώμη για γυρίσματα, το Σάββατο θα ταξιδέψουν μέχρι την Αράχοβα και την Κυριακή θα μεταφερθούν στην Κέρκυρα απ’ όπου ξεκινάει η ιστορία της σειράς. Στο νησί των Φαιάκων θα συγκεντρωθούν όλοι στο κεντρικότερο σημείο της πόλης της Κέρκυρας για να δουν όλοι μαζί το πρώτο επεισόδιο και φυσικά ο ενθουσιασμός όλων είναι πολύ μεγάλος.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της νέας σειράς του ΣΚΑΪ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved