«Οργή»: Ευτυχισμένο τέλος για Αντρέα και Μαρίνα - Μετά τις δοκιμασίες έρχεται η μεγάλη υπόσχεση
Media

«Οργή»: Ευτυχισμένο τέλος για Αντρέα και Μαρίνα - Μετά τις δοκιμασίες έρχεται η μεγάλη υπόσχεση

Στην σειρά «Οργή» οι εξελίξεις μεταξύ Αντρέα και Μαρίνας παίρνουν όμορφη τροπή

Ο Αντρέας, αφού εκδικείται τα πρόσωπα που σκότωσαν τη μητέρα και την αδελφή του, αλλά κατέστρεφαν και τη δική του ζωή, αποκαλύπτει στη Μαρίνα την αληθινή του ταυτότητα. Έκτοτε, όπως έχουμε δει, η σχέση τους περνάει από διάφορες δοκιμασίες, σύντομα όμως θα έχει ευτυχισμένο τέλος...

Ο Οδυσσέας και η Μαρίνα έκαναν κοινά όνειρα για το μέλλον και ζούσαν ευτυχισμένοι τον έρωτά τους μέχρι που όλα άλλαξαν: ο εφιάλτης που κατέτρεχε τον Οδυσσέα από την παιδική του ηλικία επέστρεψε. Συγκεκριμένα, ο νεαρός άντρας βρήκε τους υπεύθυνους για τον θάνατο της μητέρας και της αδελφής του, δηλαδή τον Νεοκλή και τον Λεωνίδα. Εκείνοι φρόντισαν να τον βγάλουν από τη μέση, κλείνοντάς τον στις φυλακές της Ιορδανίας.

Ωστόσο, έπειτα από πέντε χρόνια, ο Οδυσσέας δραπέτευσε από τη φυλακή, άλλαξε πρόσωπο και ταυτότητα, και επανεμφανίστηκε στη ζωή τους ως Αντρέας Δημάδης, προκειμένου να τους τιμωρήσει για όσα του έκαναν. Αφού πέτυχε τον σκοπό του, αποκάλυψε στη Μαρίνα την αληθινή του ταυτότητα.

Οργή
Οργή

Στο μεταξύ, ο Αντρέας ανακαλύπτει ότι ο χαμένος αδελφός του, ο Αλέξης, έχει υιοθετηθεί και βρίσκεται πολύ κοντά του, καθώς είναι ο Παύλος. Ετσι, πληρώνει την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη του για τη δολοφονία του Λεωνίδα Παράσχου, προκειμένου να φροντίσει τη Μαρίνα και τη μικρή Ζωή, που του έχει αδυναμία.

Όσο για τον ίδιο τον Αντρέα; Εκείνος αποφασίζει να γυρίσει στην Ιορδανία και να κάνει μια νέα αρχή μακριά από όλους. Μάλιστα, σε ένα γράμμα που αφήνει στη Μαρίνα, εξηγεί τους λόγους:

«Αγαπημένη μου, σου είχα πει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί. Σ' το είχα υποσχεθεί. Αλλά σε άφησα, πέντε χρόνια πριν μέχρι τη μέρα που σε είδα ξανά. Ο κόσμος φωτίστηκε και πάλι. Αλλά για λίγο. Είχα πολύ σκοτάδι γύρω μου και μέσα μου. Το φως των ματιών σου δεν μπόρεσε να το διώξει όσο κι αν προσπάθησα. Μην πεις τίποτα στη Ζωή για εμένα. Ασ' την να πιστεύει πως ο μπαμπάς της πέθανε. Ότι είναι κάπου ψηλά και την προστατεύει, όπως της έλεγες όλα αυτά τα χρόνια».

Αργότερα, η Μαρίνα αποφασίζει να τον αναζητήσει στην Ιορδανία. Κάθε μέρα επισκέπτεται τα μέρη που είχαν πάει μαζί τότε που γνωρίστηκαν. Κάποια στιγμή, λοιπόν, όπως αναφέρει το my tv συναντιούνται τυχαία πάνω στην πέτρα που είχαν ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

«Πώς ήξερες ότι θα με βρεις εδώ;» τη ρωτάει ο Αντρέας, με εκείνη να του απαντά: «Δεν το ήξερα, αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα ερχόσουν εδώ. Στο γράμμα που μου άφησες, μου έγραφες ότι το φως των ματιών μου δεν μπόρεσε να διώξει το σκοτάδι σου... Δεν με νοιάζει. Θέλω να είμαι εκεί, στο σκοτάδι σου, μαζί σου». Τότε οι δυο τους δίνουν εκ νέου την υπόσχεση να είναι μαζί για πάντα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved