Τατιάνα Στεφανίδου: Οι πρώτες εικόνες από το τρέιλερ της εκπομπής της (photos)
Media

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι πρώτες εικόνες από το τρέιλερ της εκπομπής της (photos)

Η Τατιάνα Στεφανίδου ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια την νέα τηλεοπτική σεζόν μετακομίζει το Σαββατοκύριακο, χωρίς, ωστόσο, να είναι γνωστά μέχρι στιγμής, η ώρα προβολής και ο τίτλος της εκπομπής της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου απόλαυσε το καλοκαίρι με την οικογένειά της και μέσα από το Instagram της μοιραζόταν με τους followers της φωτογραφίες από τα όμορφα μέρη που επισκεπτόταν.

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, η παρουσιάστρια γύρισε το τρέιλερ της εκπομπής της και θέλησε να δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες, χωρίς ν’ αποκαλύψει λεπτομέρειες.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

«Κάπως έτσι ολοκληρώνεται μια σεζόν η οποία είχε πάρα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω το ΣΚΑΙ που μου έδωσε αυτήν την τεράστια ευκαιρία. Έφυγα από ένα πάρα πολύ μικρό τηλεοπτικό σταθμό και ήρθα σε έναν σταθμό μεγάλο. Και για αυτό λέω ότι είναι τιμή μου που δούλεψα εδώ και θα συνεχίσω να δουλεύω και του χρόνου. Γιατί έχουν γραφτεί πάρα πολλά. Πολλοί θέλατε να σταματήσω. Δε θα σταματήσω. Αλλά το μεγάλο ευχαριστώ το κρατάω πάντα για τους συνεργάτες μου», έτσι είχε αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της στο τέλος της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved