Ελεονώρα Μελέτη: Η μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της – Η ανακοίνωση στο Instagram και το τρέιλερ (Pics)
Media

Ελεονώρα Μελέτη: Η μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της – Η ανακοίνωση στο Instagram και το τρέιλερ (Pics)

Αρχές Ιουλίου η Ελεονώρα Μελέτη έκλεισε την τηλεοπτική της σεζόν κάνοντας την απόλυτη επιτυχία στον Alpha με την εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η κούκλα παρουσιάστρια φιλοξένησε στην εκπομπή της πλήθος κόσμου και χάρισε όμορφες συνεντεύξεις στους τηλεθεατές, οι οποίοι της έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, αν κρίνουμε από την απόδοση της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης αφού σημείωσε «τρελές πτήσεις».

Η εκπομπή της ήταν από τις πρώτες που πήρε το «πράσινο φως» για τη νέα σεζόν που ξεκινά, όμως όπως η ίδια αποκάλυψε, έρχεται με μια μεγάλη αλλαγή.

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει

Η ίδια την ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram ενώ μας έδωσε και μια γεύση από το τρέιλερ για τη νέα σεζόν.


«Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική κ ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπής μας, που φέτος θα λέγεται «μεσάνυχτα» ( σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως κ οι ιστορίες που θα ακούσουμε κ φέτος, κ αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές.

Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά κ τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! ( βρήκε επίσης την κομματαρα που ακούτε!) ερχόμαστε λοιπόν, με τα «μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, κ μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές..», έγραψε η ίδια.

Δείτε το τρέιλερ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved