Θεοφάνους: «Θα ήθελα να μην έπαιρναν τα μυαλά τους αέρα. Ξαφνικά έχουν χιλιάδες followers» (pics)
Media

Θεοφάνους: «Θα ήθελα να μην έπαιρναν τα μυαλά τους αέρα. Ξαφνικά έχουν χιλιάδες followers» (pics)

Για άλλη μια χρονιά, ο Γιώργος Θεοφάνους θα βρίσκεται στη θέση του κριτή στο X-factor

Το talent show ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα, μέσα από τη συχνότητα του Open tv.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει εμπειρία στα talent shows και η γνώμη του είναι σεβαστή για τους διαγωνιζόμενους.

Έτοιμος για την πρεμιέρα του X-factor

Τι σας δελέασε για να αποδεχτείτε, ξανά, την πρόταση και να συμμετάσχετε στο «X-factor»;

«Το συγκεκριμένο μουσικό παιχνίδι ήταν το πρώτο στο οποίο πήρα μέρος, όταν αποφάσισα μετά από πολλά "όχι" να πω το "ναι" σε συμμετοχή μου στην τηλεόραση. Και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ποτέ, ούτε στιγμή. Αυτό είναι το 5ο X-factor στο οποίο συμμετέχω ως κριτής/μέντορας και δηλώνω μεγάλος φαν του συγκεκριμένου φορμάτ. Μου αρέσει όλο αυτό με τα νέα αγόρια και κορίτσια, αλλά και με τους πιο μεγάλους, που προσπαθούν και παλεύουν για τα όνειρα τους, αλλά και τα συγκροτήματα. Είναι το μόνο φόρμα στο οποίο μπορεί να πάρει μέρος ένα γκρουπ και όχι μόνο σόλο τραγουδιστές».

Ποια είναι, κατά τη γνώμη σας, τα δυνατά σημεία του «X-factor»;

«Οι διάφορες κατηγορίες στις οποίες μπαίνουν οι τραγουδιστές. Έχω πολύ μεγάλη αγάπη στα συγκροτήματα αλλά και στους σολίστες. Βλέπεις παιδιά που δεν έχουν άλλο τρόπο στη σημερινή εποχή, για να πάνε σε κάποιον παραγωγό, σε μια εταιρία να τα ακούσει. Τώρα θα μου πεις αυτό δεν γίνεται σε άλλα παιχνίδια μουσικά στην τηλεόραση; Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο, επειδή δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον που είναι καλός και μπορεί να το παλέψει και αρέσει και στον κόσμο, να παραμείνει για βδομάδες και βδομάδες. Αυτό είναι το ξεχωριστό στο συγκεκριμένο φόρμα».

Ως κριτής, τι αναζητάτε στους διαγωνιζομένους;

«Μουσικότητα, ταλέντο, λάμψη. Όλα αυτά τα οποία μπορεί να βάλει κανείς κάτω από την επικεφαλίδα " X-factor "».

Τι έχετε εισπράξει μέχρι στιγμής από τη συμμετοχή των διαγωνιζομένων;

«Η φετινή χρονιά είναι πολύ διαφορετική για μένα από τις προηγούμενες. Καινούργιες γενιές, νέα παιδιά 16,17, 18 ετών αγόρια και κορίτσια, αλλά και συγκροτήματα με μουσικότητα, ξεχωριστό χαρακτήρα. Πιστεύω ότι είναι από τα πιο πετυχημένα κάστινγκ που κάναμε ποτέ»

Σας αγχώνει το γεγονός ότι ως κριτής μπορεί ν’ αδικήσετε κάποιον διαγωνιζόμενο;

««Σίγουρα μπορεί να αδικήσεις κάποιον, σε δεδομένη στιγμή. Όχι μόνο ως κριτής/ μέντορας και να πάρεις μια λάθος απόφαση. Αλλά πιστεύω πολύ στο ταλέντο, στην επιμονή, στην εργασία μας... Αυτό που λέμε εργατοώρες. Πολύ θα ήθελα πολλά από αυτά τα παιδιά να μην έπαιρναν τα μυαλά τους αέρα με το διαδίκτυο. Καθώς μέχρι χθες μπορεί να τα άκουγαν μόνο οι φίλοι, συγγενείς και η οικογένεια τους. Τώρα ξαφνικά έχουν δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram και λοιπά. Θέλει πολύ μεγάλη ισορροπία για να μπορέσουν να κρατήσουν το μυαλό μέσα στο κεφάλι τους. Αυτό βέβαια δεν είναι δουλειά δική μου. Η δουλειά μου είναι μόνο μουσική. Απλά πολλές φορές το κρίνω και σαν μπαμπάς. Έχω τέσσερα παιδιά και μπορώ πολλές φορές να ταυτιστώ με όλο αυτό, σαν δάσκαλος ή πατέρας».

Εκτός από το «X-factor» σε τι άλλο δραστηριοποιείστε αυτή την περίοδο;

«Ξεκινάω μία σειρά παραστάσεων στο θέατρο του καζίνο στη Θεσσαλονίκη, έχοντας μαζί μου τρεις πολύ σπουδαίες καινούργιες φωνές, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, την Όλγα Βενετσιάνου και την Δήμητρα Σταθοπούλου. Μια εξαιρετική ορχήστρα με μαέστρο τον Κωνσταντίνο Βελιάδη και ένα πρόγραμμα, στο οποίο στέκομαι στα 30 χρόνια που δραστηριοποιούμαι ως συνθέτης στην Ελλάδα. Αλλά και σε τραγούδια άλλων αγαπημένων συναδέλφων μου συνθετών, με τους οποίους έχω συνεργαστεί, όπως τους Πλέσσα, Χατζηνάσιο, Βαρδή κι άλλους» εξήγησε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved