Τσαουσόπουλος: «Όταν μου έγινε η πρόταση για το X-factor σκέφτηκα ότι μπορεί ν' αδικήσω κάποιον»
Media

Τσαουσόπουλος: «Όταν μου έγινε η πρόταση για το X-factor σκέφτηκα ότι μπορεί ν' αδικήσω κάποιον»

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος για πρώτη φορά θα καθίσει στη θέση του κριτή σε talent show

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και dj όταν του έγινε η πρόταση για το X-factor αγχώθηκε μήπως δεν μπορέσει ν' αναγνωρίσει αμέσως το ταλέντο σε κάποιον από τους διαγωνιζόμενους.

Ωστόσο, στα γυρίσματα μπήκε αμέσως στον ρόλο του και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου.

tsaousopolous.jpg
Οι κριτές του X-factor είναι έτοιμοι για την μεγάλη πρεμιέρα.

Τι σας δελέασε για να αποδεχτείτε την πρόταση και να συμμετάσχετε στο «X-factor»;

«Αυτού του είδους τα shows είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση. Από τη μια πλευρά, θέλεις να δεις και να τεστάρεις τον εαυτό σου, κατά πόσο μπορείς να ανακαλύψεις ένα ταλέντο και, από την άλλη, βλέπεις τις μικρές ή μεγάλες δυνατότητες των συμμετεχόντων. Έχει ενδιαφέρον». ·

Ποια είναι, κατά τη γνώμη σας, τα δυνατά σημεία του «X-factor»;

«Είναι αρκετά. Το πρώτο και πιο σοβαρό είναι ότι ψάχνεις για ταλέντο. Ψάχνεις για φωνή. Ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις πάρα πολλές φωνές. Ένα άλλο σημείο, που είναι περισσότερο τηλεοπτικό, είναι ότι ακούς κάποιους, που με αυτό που διαθέτουν θέλουν να γίνουν 213Γ3. Έχει και την πλάκα του, δηλαδή είναι ωραίο».

Ως κριτής, τι αναζητάτε στους διαγωνιζομένους;

«Αναζητώ το πακέτο. Μία εμφάνιση που μπορείς να την αποδεχτείς σκηνικά. Και .δεν μιλάω για ομορφιά, αλλά στο στήσιμο. Μία πολύ καλή φωνή και μια ερμηνεία, γιατί αυτό είναι το παν. Και μια αυτοσυγκράτηση στη σκηνή, που να μην έχει αμετροέπεια και υπερβολές».

Τι έχετε εισπράξει μέχρι στιγμής από τη συμμετοχή των διαγωνιζομένων;

«Μέχρι στιγμής έχουμε εισπράξει όλοι μας τα πάντα. Έχουμε δει όλων των ειδών τους διαγωνιζομένους, με όλων των ειδών τις δυνατότητες. Το ρεζουμέ είναι ότι υπάρχει πολύς κόσμος που πιστεύει ότι με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρει».

Σας αγχώνει το γεγονός ότι ως κριτής μπορεί να αδικήσετε κάποιον διαγωνιζόμενο;

«Είναι λογικό. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, όταν μου πρότειναν να πάω στο X-factor είναι ότι μπορεί να μην έχω τη δυνατότητα να ξεχωρίζω από την πρώτη στιγμή ένα ταλέντο. Κατά συνέπεια, μπορεί να αδικήσω κάποιον. Σε όλες τις ακροάσεις το είχα στο πίσω μέρος του .μυαλού μου και προσπαθούσα να είμαι προσεκτικός. Δεν ξέρω αν το έχω καταφέρει» εξήγησε στον Τηλεθεατή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved