«Οργή»: Η Έλσα καταρρέει – Μαθαίνει την αλήθεια για τον Νεοκλή (photos)
Media

«Οργή»: Η Έλσα καταρρέει – Μαθαίνει την αλήθεια για τον Νεοκλή (photos)

Απρόσμενες εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η οργή».

Ο Λεωνίδας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του και το πληρώνει με την ίδια του τη ζωή, ενώ ο Παύλος συλλαμβάνεται για τον θάνατο του. Παράλληλα, η Μαρίνα μαθαίνει ότι ο Αντρέας και ο Οδυσσέας είναι το ίδιο πρόσωπο, ενώ η Έλσα ανακαλύπτει καλά κρυμμένα μυστικά χρόνων...

Απίστευτες εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1.

Ο Παύλος καταφέρνει να το σκάσει από την αποθήκη που τον κρατάει ο Λεωνίδας και τον ακολουθεί μέχρι το σπίτι του όπου υπό την απειλή του όπλου του ζητάει χρήματα για να φύγει. Ο Λεωνίδας ανταποκρίνεται θετικά, ενώ ζητάει να τον αφήσει να πάει στο χρηματοκιβώτιο. Και ενώ ο Παύλος τον ακολουθεί, ο Λεωνίδας γυρίζει ξαφνικά και καταφέρνει να του πάρει το όπλο και να τον χτυπήσει στο κεφάλι. Εκείνη τη στιγμή, όμως, μπαίνει ο Αντρέας, που έχει βρει την πόρτα ανοιχτή, και σημαδεύει τον Λεωνίδα, ζητώντας απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που αφορούν την παγίδα στον Οδυσσέα. Εκείνος όμως δεν είναι διατεθειμένος να τις δώσει. Ίσα-ίσα που του προτείνει να ρωτήσει τον Οδυσσέα τι χρηματικό ποσό θέλει για να μην του κάνει κακό. ΑΝΤΡΕΑΣ: «Ξέρεις τι θέλει, Παράσχο; Να σε δει τώρα στα γόνατα και να παρακαλάς για τη ζωή σου!».

Εκείνη τη στιγμή, ο Λεωνίδας συνειδητοποιεί ότι ο Αντρέας και ο Οδυσσέας είναι το ίδιο πρόσωπο και πέφτει στα γόνατα εκλιπαρώντας για τη ζωή του. Τότε ο Αντρέας του αποκαλύπτει ότι η ομολογία του μόλις ηχογραφήθηκε και αποπειράται να φύγει για να πάει στην Αστυνομία, αλλά ο Λεωνίδας του ορμάει. Στο μεταξύ, ο Παύλος έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και παίρνει το όπλο του, που είναι πεταμένο στο πάτωμα, και σκοτώνει τον Λεωνίδα, σώζοντας τη ζωή του Αντρέα. Λίγη ώρα μετά, ο πρώτος συλλαμβάνεται για τον φόνο, χωρίς να ομολογεί ότι τον σκότωσε για να σώσει τον Αντρέα. Παράλληλα, ο Αχιλλέας ανακαλύπτει τη σχέση της Ρωξάνης με τον Πάρη και τη διώχνει από το σπίτι, λέγοντας της πως δεν θα πάρει τίποτα μετά το διαζύγιο τους. Ωστόσο, εκείνη έχει φροντίσει να ρίξει κάποια ουσία στο ποτό του, που θα του προκαλέσει καρδιακό επεισόδιο.

Δείτε τι συμβαίνει στην gallery που ακολουθεί:

Η Όλγα μαθαίνει από τον Τάσο για τον θάνατο του Αχιλλέα, ενώ ο Μιχάλης τηλεφωνεί στη Ρωξάνη και της λέει να πάει από το τμήμα να μιλήσουν. Όπως και γίνεται. Ο Μιχάλης ρωτάει τη Ρωξάνη πού ήταν το βράδυ του θανάτου του Αχιλλέα, αλλά αυτή του λέει ψέματα ότι ήταν εκτός πόλης/Ωστόσο, δεν έχει αποδείξεις για αυτό. Στο μεταξύ, η Όλγα με τον Τάσο υποψιάζονται ότι η Ρωξάνη μπορεί να είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του Αχιλλέα. Όταν, όμως, ο Τάσος το αναφέρει σαν πιθανότητα στον Πάρη, αυτός γίνεται έξαλλος μαζί του. Η Μαρίνα ακούει ένα μήνυμα του Σαΐντ στο κινητό του Αντρέα, που τον αποκαλεί «Οδυσσέα», και ταράσσεται, ενώ γρήγορα συνειδητοποιεί πως ο Αντρέας είναι ο Οδυσσέας. Τότε ο Αντρέας τη φιλάει στο στόμα, ψελλίζοντας «Αγάπη μου». Από την άλλη, ο Σαΐντ φέρνει στο σπίτι τον Πέτρο από το νοσοκομείο και του λέει πως ο Παύλος είναι στο κρατητήριο για τον φόνο του Λεωνίδα. Ενώ συζητούν, εμφανίζεται η Έλσα, η οποία ζητάει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για όσα έκανε ο Λεωνίδας αλλά και αν εμπλέκεται ο Νεοκλής σε όλα αυτά και ειδικά με τη φυλάκιση του Οδυσσέα στην Ιορδανία. ΣΑΙΝΤ: «Με τον Οδυσσέα ήμασταν μαζί στη φυλακή και ήταν σίγουρος ότι ο Λεωνίδας τα έκανε όλα με τη συγκατάθεση του Νεοκλή. Προτίμησε να σώσει τον εαυτό του». Η Έλσα τα ακούει όλα με ιδιαίτερη προσοχή και καταρρέει. Αδυνατεί να πιστέψει ότι όλα αυτά τα χρόνια ζούσε σε ένα ψέμα.

Δείτε την απρόσμενη εξέλιξη παρακάτω:

Πηγή my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved