«Μαύρη Θάλασσα»: Σατανικό σχέδιο – Οι γυναίκες αποφασίζουν να εκδικηθούν τον Βεντάτ (photos)
Media

«Μαύρη Θάλασσα»: Σατανικό σχέδιο – Οι γυναίκες αποφασίζουν να εκδικηθούν τον Βεντάτ (photos)

Η «Μαύρη Θάλασσα» έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Ο Βεντάτ εμφανίζεται ξανά στη ζωή της Νεφές κάνοντας της, αυτή τη φορά, ψυχολογικό πόλεμο. Τα σκληρά λόγια του επηρεάζουν την κοπέλα, η οποία ύστερα από παρότρυνση της Ασιγιέ παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Η επιμονή του Βεντάτ, όμως, σλλσ και το κακό που έχει προξενήσει σε πολλά πρόσωπα κάνει την Ασιγιέ να σκεφτεί ένα σατανικό σχέδιο...

Η Νεφές φτάνει στο σπίτι της για να πάρει κάποια πράγματα και έντρομη αντικρίζει εκεί τον Βεντάτ. Εκείνος κάθεται σε μια καρέκλα ψύχραιμος και αρχίζει να της κάνει ψυχολογικό πόλεμο.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, η Νεφές σκέφτεται τη ζωή της και ξεσπάει σε κλάματα. Τότε τρέχει στην αγκαλιά της ο Γιήτ, ο οποίος ζητάει να του εξηγήσει για ποιο λόγο δεν ζουν μαζί με τον Ταχίρ. Λίγα λεπτά αργότερα, φτάνει εκεί η Ασιγιέ. Μόλις η Νεφές τη βλέπει, την παίρνει αγκαλιά και κλαίει ξανά. Η Ασιγιέ τη ρωτάει να μάθει τι έχει και εκείνη της αποκαλύπτει όσα συνέβησαν με τον Βεντάτ αλλά και πόσο πολύ την επηρέασαν τα λόγια του. Τότε η Ασιγιέ σκέφτεται ένα σχέδιο ώστε η Νεφές να καταφέρει να γίνει ανεξάρτητη οικονομικά. Γνωρίζοντας το πόσο καλή μαγείρισσα είναι, λοιπόν, της προτείνει να ανοίξει τη δική της εταιρεία και να φτιάχνει φαγητά. Η ιδέα αυτή εντυπωσιάζει τη Νεφές και σκέφτεται σοβαρά να το κάνει πράξη. Όταν η Ασιγιέ πηγαίνει στο αρχοντικό, εξομολογείται στον Μουσταφά πως θα βοηθήσει τη Νεφές στη νέα της επιχείρηση, η οποία θα λέγεται «Οι νοστιμιές της Νεφές». Το επόμενο πρωί, λοιπόν, ετοιμάζουν τα απαραίτητα φυλλάδια ώστε να διαφημίσουν τη νέα δουλειά. Δίπλα στη Νεφές βρίσκονται η Ασιγιέ, η Μερτζάν, η Ναζάρ και η Μπεράκ. Όλες μαζί είναι ευτυχισμένες γι’ αυτή τη νέα αρχή. Το ίδιο βράδυ ο Ταχίρ επισκέπτεται τη Νεφές στο σπίτι. ΤΑΧΙΡ: «Όλοι οι δρόμοι που ξέρω οδηγούν σε σένα. Τι να κάνω;».

Σύμφωνα με το my tv η κοπέλα του λέει να περάσει μέσα και του μιλάει για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα. Στη συνέχεια του εξηγεί ξανά τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούν να είναι μαζί. Ο Ταχίρ φεύγει απελπισμένος, ενώ η Νεφές κλείνοντας την πόρτα ξεσπάει σε κλάματα.

Το επόμενο πρωί τα νέα είναι χαρμόσυνα για τη Νεφές καθώς έχει ήδη την πρώτη παραγγελία! Οι κοπέλες σπεύδουν στο σπίτι για να το γιορτάσουν και στη συνέχεια η Νεφές ετοιμάζει τα φαγητά. Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα του σπιτιού και τότε εισβάλλει μέσα ο Βεντάτ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved