«Μια ζωή»: Νέα κόντρα Σαρπ και Αριφ – «Χάσου από εδώ πριν σε σκοτώσω» (photos)
Media

«Μια ζωή»: Νέα κόντρα Σαρπ και Αριφ – «Χάσου από εδώ πριν σε σκοτώσω» (photos)

Οι εξελίξεις στη σειρά «Μια ζωή» δεν έχουν τέλος. 

Η Μπαχάρ και ο Σαρπ ακόμα δεν έχουν καταλάβει ποιος επηρέασε τον Νεζίρ και τους άφησε όλους ελεύθερους, αλλά είναι σίγουροι ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο ο μικρός Ντορούκ που αφύπνισε ευαίσθητες πτυχές του αδίστακτου άντρα. Στο μεταξύ, ο Αρίφ βγαίνει από τη φυλακή και το μόνο που θέλει είναι να βρεθεί κοντά στην Μπαχάρ. Η Κισμέτ, λοιπόν, αναλαμβάνει να τον οδηγήσει στην καφετέρια του Εμρέ όπου δουλεύει για να τη δει. Η Μπαχάρ σοκάρεται ευχάριστα και πέφτει στην αγκαλιά του, αναφωνώντας το όνομα του.

mia-zoi-seira.jpg
Απίστευτες εξελίξεις στη σειρά «Μια ζωή»

ΜΠΑΧΑΡ: «Φοβήθηκα πολύ για εσένα. Σε σκεφτόμουν συνέχεια». ΑΡΙΦ: «Κι εγώ φοβήθηκα πολύ για εσένα!».

Στη συνέχεια, η Μπαχάρ τον πιάνει από το χέρι και τον οδηγεί στο εσωτερικό της κα-φετέριας για να τον δουν η Χατιτζέ και η Τζεϊντά. Από την άλλη, η Σιρίν παραλαμβάνει ένα δέμα που είναι για την Μπαχάρ και το αποκαλύπτει στον Σαρπ, ο οποίος δεν ξέρει αν πρέπει να το ανοίξει ή όχι. ΣΙΡΙΝ: «Αν είναι από τον αγαπημένο της, ίσως θυμώσει που το άνοιξες». ΣΑΡΠ: «Καταλαβαίνω τι προσπαθείς να κάνεις. Θέλεις να σου επιτεθώ. Μετά ποιος ξέρει τι ψέματα θα πεις κλαίγοντας! Σωστά;».

Η Σιρίν προσπαθεί να μην επηρεαστεί από τις κατηγορίες του, ενώ την ίδια στιγμή ο Εμρέ ζητάει από την Ιντίλ να μη μιλήσει στην Τζεϊντά για όσα έμαθαν για τον γιο της.

Ο Σαρπ, ο οποίος νιώθει την ανάγκη των παιδιών του να είναι διαρκώς μαζί του, πηγαίνει να τα πάρει από το σχολείο. Μόνο που την ίδια σκέψη κάνει και ο Αρίφ. Ο πρώτος ξαφνιάζεται που βλέπει μπροστά του τον Αρίφ και τον ρωτάει τι γυρεύει εκεί. ΑΡΙΦ: «Πώς να ξέρω εγώ αν είσαι δραπέτης η αν σε ψάχνουν; Αφού μπορούσες να έρθεις, πού ήσουν τόσο καιρό;». ΣΑΡΠ: «Χάσου από εδώ πριν σε σκοτώσω!».

ΑΡΙΦ: «Να ευχαριστείς που είμαστε μπροστά από σχολείο, αλλιώς θα σου έλεγα εγώ ποιος θα σκοτώσει ποιον!». Εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κουδούνι και βγαίνουν τα παιδιά, τα οποία είναι σχετικά απόμακρα από τον Αρίφ. Έτσι, ό Σαρπ τα παίρνει και πάνε στη στάση του λεωφορείου για να γυρίσουν σπίτι. Ο άντρας, ανάμεσα σε όλες τις αλλαγές που βιώνει στη ζωή του, καλείται να προσαρμοστεί ξανά στη φτώχεια. Ταυτόχρονα, η Πιρίλ και ο Σουάτ έχουν μία συζήτηση σχετικά με τα νέα δεδομένα στη ζωή τους, με εκείνον να τη συμβουλεύει να μη διανοηθεί να βοηθήσει οικονομικά τον πρώην σύζυγο της. Από ό,τι φαίνεται, όμως, έχει άλλα σχέδια. Αργότερα, η Σιρίν κάνει ό,τι μπορεί για να προκαλεί όποιον μένει στο σπίτι με πρώτο και καλύτερο τον Σαρπ. Μόνο που αυτή τη φορά χρησιμοποιεί και τα παιδιά για να κάνει τα παιχνίδια της. Συγκεκριμένα, έχει φτιάξει δύο μπλουζάκια, τα οποία μπροστά έχουν μία φωτογραφία της και από πίσω γράφουν: «Αγαπώ πολύ τη θεία Σιρίν». Η Νισάν και ο Ντορούκ χαίρονται με αυτό το δώρο και το δείχνουν στον Σαρπ, ο οποίος παριστάνει ότι του αρέσουν για να μην τα στενοχωρήσει. Το βράδυ η Μπαχάρ και η οικογένεια της απολαμβάνουν το δείπνο τους, ενώ το κουτί με το δώρο του Νεζίρ παραμένει κλειστό φοβούμενη ότι ο άντρας μπορεί να επιμένει στην πρόταση γάμου. Στο μεταξύ, ο Αρίφ και η Τζεϊντά έχουν μία συζήτηση σχετικά με όσα έχουν συμβεί. Μετά το δείπνο, νιώθει πως το τέλος για εκείνον και τη Μπαχάρ έχει έρθει.

Πηγή my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved