«Καλύτερα δε γίνεται!»: Αυτός είναι ο λόγος που αναβάλλεται η πρεμιέρα της Γερμανού! Όλη η αλήθεια!
Media

«Καλύτερα δε γίνεται!»: Αυτός είναι ο λόγος που αναβάλλεται η πρεμιέρα της Γερμανού! Όλη η αλήθεια!

Και ενώ περιμέναμε το ερχόμενο σαββατοκύριακο να υποδεχτούμε στους δέκτες μας τη Ναταλία Γερμανού και την παρέα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!», γινόταν γνωστό πως η πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν, αναβάλλεται! Τι συνέβη;

Η φήμη άρχισε να κυκλοφορεί με… ταχύτητα φωτός και φυσικά τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν. Πολλοί μάλιστα τόλμησαν να υποστηρίξουν πως η ομάδα της μεσημεριανής επιτυχημένης εκπομπής του Alpha δεν είναι ακόμα έτοιμη και πως αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που τελικά το «Καλύτερα δε γίνεται!» δεν θα έβγαινε στο «αέρα».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τον Alpha, όμως, ναι μεν αναβάλλεται η πρεμιέρα, όμως οι λόγοι είναι καθαρά πρακτικοί. Και αυτό γιατί το σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου υπάρχουν πολλά θέματα γενικής επικαιρότητας που θα υποχρέωναν σε συχνές διακοπές τη ροή της εκπομπής.

Εκτός από τη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη για την οποία θα γίνονταν πολλές ζωντανές συνδέσεις για την ενημέρωση των τηλεθεατών, είναι και ο τελικός του Μουντομπάσκετ που περιμένουν πώς και πώς οι λάτρεις του αθλήματος, παρ’ όλο που δεν υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον πλέον μιας η Εθνική μας ομάδα αποκλείστηκε.

Ο Χάρης Γιακουμάτος φεύγει, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έρχεται...

Έτσι, οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να μετατεθεί ένα σαββατοκύριακο μετά, δηλαδή στις 21 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού. Όσο για την ομάδα, είναι πανέτοιμη να ανταπεξέλθει στο νέο αυτό ξεκίνημά της με τον Χάρη Γιακουμάτο φέτος να παραχωρεί τη θέση του στο πάνελ της εκπομπής στον Παναγιώτη Χατζηδάκη μιας και αποχώρησε από το «Καλύτερα δε γίνεται!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved