Tώρα Ό,τι Συμβαίνει: H Φαίη Μαυραγάνη έκανε πρεμιέρα ζωντανά μέσα από την 84η ΔΕΘ (Photos)
Media

Tώρα Ό,τι Συμβαίνει: H Φαίη Μαυραγάνη έκανε πρεμιέρα ζωντανά μέσα από την 84η ΔΕΘ (Photos)

Η αυλαία της ενημέρωσης στο ΟΡΕΝ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν άνοιξε στη Θεσσαλονίκη, μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του OPEN στην 84η ΔΕΘ.

H εκπομπή Τώρα Ό,τι Συμβαίνει με τη Φαίη Μαυραγάνη ήταν η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή που βγήκε ζωντανά μέσα από τηλεοπτικό στούντιο στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης, σημειώνοντας μια τηλεοπτική καινοτομία.

Η Φαίη Μαυραγάνη και η ομάδα δημοσιογράφων και τεχνικών του OPEN το Σάββατο 7/9, ημέρα των εγκαινίων της 84ης ΔΕΘ, μέσα από ειδική εκπομπή μετέφεραν λεπτό προς λεπτό τον παλμό της κορυφαίας διεθνούς εκδήλωσης επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού.

Καλεσμένοι στο στούντιο του OPEN στο περίπτερο 13, ήταν πλήθος επισήμων, που μίλησαν στην εκπομπή για την επόμενη μέρα της χώρας. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, η υφυπουργός Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Βασίλης Κορκίδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της Φαίης Μαυραγάνη, ενώ σε απευθείας σύνδεση μέσα από τη ΔΕΘ μίλησε στο Τώρα Ό,τι Συμβαίνει και ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης.

Η Φαίη Μαυραγάνη συνάντησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο του ΟΛΘ και συνομίλησε μαζί του.


Το OPEN μέσα από την ειδική εκπομπή Τώρα Ό,τι Συμβαίνει την ημέρα των εγκαινίων της 84ης ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός των Βαλκανίων, αγκάλιασε τον θεσμό και τον κόσμο της Θεσσαλονίκης.

Η Ενημέρωση έχει πρόσωπο. Ανοιχτή σε όλους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved