Νίκος Μάνεσης: Εξομολογήθηκε τι απαιτείται για να κατακτήσει κάποιος την πρωτιά (photos)
Media

Νίκος Μάνεσης: Εξομολογήθηκε τι απαιτείται για να κατακτήσει κάποιος την πρωτιά (photos)

Πολύπειρος, ανήσυχος κι έχοντας χρόνια το τιμόνι στην πρωινή ζώνη ως παρουσιαστής, ο Νίκος Μάνεσης, μίλησε για τα συστατικά που χρειάζονται για την πρωτιά.

Μετά την πρωτιά που σημείωσε την περσινή σεζόν, ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές, με νέες ιδέες και πλούσια θεματολογία και μίλησε για τις αλλαγές που ετοιμάζει και αυτό που κάνει μια εκπομπή να διαφοροποιείται.

-Πρώτος την περασμένη σεζόν, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες;

«Άμα είσαι τίμιος, εργατικός και γνωρίζεις τι θέλει να δει ο κόσμος, τα καταφέρνεις».

-Εντέλει η εναλλακτική ενημέρωση έχει σταθερή ανοδική πορεία;

«Η εναλλακτική ενημέρωση είναι όπως ένα τηλεοπτικό περιοδικό, όπου υπάρχουν πάρα πολλά θέματα. Πολιτική, κοινωνικά θέματα, έχεις θέματα ψυχαγωγίας. Δεν είναι μονοδιάστατη».

-Για τη νέα σεζόν ετοιμάζετε αλλαγές;

«Δεν αποφασίζω εγώ. Αποφασίζει η υπηρεσία. Αν εγκριθεί το μπάτζετ, θα κάνω τις αλλαγές που έχω στο μυαλό μου. Μπορεί να ξεκινά η σεζόν, αλλά είναι ομιχλώδη τα πράγματα, για το αν θα κάνω αλλαγές».

Νίκος Μάνεσης
Νίκος Μάνεσης

-Ασκείτε ανεμπόδιστα κριτική;

«Δεν με λογοκρίνει κανείς. Μου έχουν γκρινιάξει πολλοί, έχω απειληθεί με μηνύσεις. Κατά καιρούς έχουν επικοινωνήσει με τους εργοδότες μου. Θα έλεγα ότι αυτολογοκρίνομαι για να μη με λογοκρίνουν». -Πεισματάρης; «Ναι. Κάνω τη δουλειά μου τίμια. Δεν κάνω πολιτικά παιχνίδια, ούτε σκοπεύω να κάνω. Από εκεί και πέρα, θέλω να με αφήνουν να κάνω τη δουλειά μου, όπως εγώ νομίζω».

-Τι κάνει τη διαφορά σε μία εκπομπή;

«Η εργατικότητα, η φαντασία και η τιμιότητα. Στην ελεύθερη αγορά είμαστε, ο καθένας πράττει ό,τι του επιτρέπουν. Και αμείβεται ανάλογα με το τι προϊόν προσφέρει», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved