«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Το σπόιλερ πρωταγωνίστριας για τη σειρά (photos)
Media

«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Το σπόιλερ πρωταγωνίστριας για τη σειρά (photos)

Eπιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και έκανε αποκαλύψεις.

Η ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της Ιωάννας, αποκαλύπτει εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε προσεχώς, ενώ εξομολογείται τι είναι αυτό που αγαπά και την ιντριγκάρει περισσότερο στη δουλειά της. Όσα αποκάλυψε η Δανάη Σκιάδη!

Πώς προέκυψε η πρόταση για να πρωταγωνιστήσετε στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς άνομα»;

«Κατ' αρχάς, με την παραγωγή της σειράς επιλέξαμε αμφότεροι να συνεργαστούμε γιατί υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και επιθυμία γι' αυτό. Η Μαρία Γεωργιάδου έγραψε έναν πολύ ωραίο, γοητευτικά ρόλο για μένα και με πολλή χαρά μπήκα σε αυτό το ταξίδι της Ιωάννας και της «Γυναίκας χωρίς όνομα».

Είχατε κάποιον ενδοιασμό δεδομένου ότι πρόκειται για ένα καθημερινό σίριαλ; Με ποια κριτήρια επιλέγετε τις δουλειές που θα κάνετε;

«Όχι, κανέναν ενδοιασμό. Η επιλογή μου δεν έχει να κάνει με το κάθε πότε προβάλλεται η σειρά, αλλά με τις συνθήκες και τη φροντίδα της παραγωγής, που θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο σημαντικό σε μια συνεργασία, και που σίγουρα είναι πολύ προσεγμένα εξίσου σε αυτήν τη συγκεκριμένη δουλειά. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά κριτήρια. Η ποιότητα της συνεργασίας, η παραγωγή, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται π εκάστοτε δουλειά από όλους τους συνεργάτες και η φροντίδα για να λειτουργούν όλα σωστά. Όταν όλα αυτά συμβαίνουν και έχεις έναν ωραίο ρόλο να δημιουργήσεις, έχεις κάθε λόγο να πεις ναι».

Στη σειρά υποδύεστε την Ιωάννα. Τι χαρακτήρας είναι; Είναι σκοτεινός ήρωας;

«Η Ιωάννα είναι μια τόσο σκοτεινή όσο και φωτεινή ηρωίδα και αυτό είναι που την κάνει πραγματικά γοητευτική και προκλητική για μένα. Δεν είναι μονοδιάστατη, αλλά ένα πρόσωπο με αντιθέσεις, αντιφάσεις, με μια πολύ δύσκολη ζωή αλλά και πολύ μεγάλη επιθυμία και ελπίδα να την αλλάξει. Ταυτόχρονα είναι κλεισμένη στον εαυτό της και πολύ περήφανη. Ένα αγρίμι μέσα στον κόσμο που προσπαθεί ταυτόχρονα να κρύψει το πόσο αγρίμι είναι».

«Γυναίκα χωρίς όνομα»
«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η ίδια βιώνει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της, καθώς είναι έγκυος και δεν ξέρει αν πρέπει να φέρει στον κόσμο αυτό το παιδί ή όχι. Τελικά τι θα κάνει;

«Τελικά θα αποφασίσει να φέρει στον κόσμο το παιδί γιατί η επιθυμία μέσα της για αυτό είναι πολύ ισχυρή».

Πώς εμπλέκεται στη ζωή του Μιχάλη και της Μαρίνας; Θα αναπτύξει μαζί τους φιλική σχέση;

«Αρχικά, ο Μιχάλης και η Μαρίνα θα βρεθούν στον δρόμο της ξεχωριστά, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και συνθήκες, αλλά η τύχη τους θέλει να ξανασυναντιούνται και ξεχωριστά αλλά και μαζί. Ναι, αρχικά και σε πρώτο επίπεδο τουλάχιστον, οι σχέσεις μεταξύ τους θα είναι φιλικές.

Θα τη δούμε να δημιουργεί προβλήματα στη ζωή των ηρώων;

«Ναι, σίγουρα θα δημιουργήσει αλλά και θα της δημιουργήσουν προβλήματα. Τα πράγματα λειτουργούν με μια αμοιβαιότητα, όπως και στη ζωή άλλωστε».

Τι είναι αυτό που αγαπάτε και τι σας ιντριγκάρει περισσότερο στη δουλειά σας;

«Αγαπάω την ίδια τη δουλειά μου, που είναι και η τέχνη μου, και με ιντριγκάρει να συναντιέμαι με σύνθετους χαρακτήρες, γοητευτικές ιστορίες, παθιασμένους συνεργάτες», είπε στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved