Έρχεται τηλεοπτική «βόμβα» στον ANT1 - Η μεγάλη ανατροπή (photos)
Media

Έρχεται τηλεοπτική «βόμβα» στον ANT1 - Η μεγάλη ανατροπή (photos)

Μεγάλη ανατροπή «ψήνεται» στα τηλεοπτικά δικαιώματα του Εuro 2020.

Η ΕΡΤ, που μεταδίδει επί σειρά δεκαετιών αποκλειστικά την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, φέρεται να μένει εκτός αυτή τη φορά και το Εuro οδεύει στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τη Real, η UEFA ζήτησε από την ΕΡΤ συνολικά 8,5 εκατομμύρια ευρώ για το σύνολο των αγώνων της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί από τις 12 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου του 2020 σε δώδεκα διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες. Στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης η δημόσια τηλεόραση αντιπρότεινε μείωση του κόστους των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στα 6 εκατομμύρια ευρώ, πρόταση που απερρίφθη από την UEFA.

Καθώς τα χρονικά περιθώρια διάθεσης των δικαιωμάτων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου εξαντλούνταν, μπήκε «σφήνα» ο ΑΝΤ1 με καλύτερη πρόταση από αυτήν της ΕΡΤ και βρίσκεται τώρα ένα βήμα πριν από το οριστικό κλείσιμο συμφωνίας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΕURO 2020.

Στην περίπτωση που ολοκληρωθεί αισίως το deal του ΑΝΤ1 με την UEFA, το κανάλι ενισχύεται σημαντικά εξασφαλίζοντας στην εκπνοή της σεζόν μια από τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις διεθνώς με προοπτική υψηλών τηλεθεάσεων και μεγάλων διαφημιστικών πακέτων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved