Ελένη Μενεγάκη: Τηλεοπτική «βόμβα»: Αυτή θα είναι η νέα της συνεργάτιδα! (Video & Photos)
Media

Ελένη Μενεγάκη: Τηλεοπτική «βόμβα»: Αυτή θα είναι η νέα της συνεργάτιδα! (Video & Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της εκπομπής της για τη σεζόν 2019-2020!

Η Ελένη Μενεγάκη προετοιμάζεται με τους συνεργάτες της για την εκπομπή της! Η παρουσιάστρια επιστρέφει σε λίγες μέρες με νέες στήλες, ανανέωση στο σκηνικό της και με μία επιστροφή πρώην συνεργάτη της… του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Όπως είναι γνωστό ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έφυγε και… επιστρέφει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Και η Νάνσυ Παραδεισάνου αποχώρησε από την Ελένη Μενεγάκη και έκλεισε με το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και η παρουσιάστρια του Alpha ήταν σε αναζήτηση νέας συνεργάτιδας!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»:

«Πέντε πρόσωπα πέρασαν από δοκιμαστικό. Η μεγάλη έκπληξη είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Στο νούμερο δύο είναι η Μαντώ Γαστεράτου που είχε μια συνεργασία με το Open, η οποία έληξε. Στο νούμερο τρία είναι η Βίκυ Κάβουρα, η οποία είναι δοκιμαστεί στην παρουσίαση στο Its show time με τον Νίκο Κοκλώνη. Το επόμενο πρόσωπο που μου κάνει εντύπωση είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Και στο νούμερο πέντε είναι η Βαλέρια Χοψονίδου.»!

Ποια όμως είναι πολύ κοντά στο να συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη και θα την βλέπουμε καθημερινά στις 13:00 στον Alpha;

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved