O Άρης Μακρής για τη σύντροφό του: «Η Άννα-Μαρία είναι λίγο psycho τύπισσα» (exclusive interview)
Media

O Άρης Μακρής για τη σύντροφό του: «Η Άννα-Μαρία είναι λίγο psycho τύπισσα» (exclusive interview)

Ο Άρης Μακρής είναι ο παρουσιαστής των backstage του X-Factor και μίλησε στο gossip-tv για την απόφασή του να βρεθεί στο talent show και όχι μόνο.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος όπως είδαμε στην προβολή του πρώτου επεισοδίου του X-Factor στο Open Tv ήταν πολύ καλός και άνετος, αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο αποδέχτηκε την πρόταση και πώς σκέφτεται να παρουσιάζει τα backstage.

Για τον Άρη Μακρή είναι η πρώτη φορά που κάνει τηλεόραση και δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε αν τον εξιτάρει με εκείνον να μας αποκαλύπτει κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε όσον αφορά σε αυτόν και την μικρή οθόνη!

Το team του X-Factor
Το team του X-Factorπηγή: Ndp Photo

Στο X-Factor τον παράγοντα «Χ» μπορεί να τον έχει ένα συγκρότημα και όχι απαραίτητα ένας solo artist. Ο Άρης, ο οποίος έχει υπάρξει μέλος του boyband «Boys and Noise» μας εξομολογήθηκε όσα συμβουλεύει τα groups που συμμετέχουν και ανέφερε τους λόγους για τους οποίους μια μπάντα στην Ελλάδα δεν έχει την ίδια διάρκεια με μια μπάντα στο εξωτερικό και ήταν απόλυτα ειλικρινής.

Το πρόγραμμά του το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά βεβαρημένο, αφού τα γυρίσματα για το show είναι πολύωρα. Έτσι, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε αν η σύντροφός του Άννα-Μαρία Βέλλη του κάνει παράπονα.

Με τη σύντροφό του
Με τη σύντροφό τουπηγή: Ndp Photo

Ακόμη, μας αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον έχει κερδίσει σε εκείνη και τι είναι αυτό που αντίστοιχα έχει δει η Άννα-Μαρία Βέλλη σε εκείνον και τον ξεχώρισε.

Δείτε τη συνέντευξή του στο ακόλουθο video...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved