«Έλα στη θέση μου»: Το ύπουλο σχέδιο και ο κίνδυνος
Media

«Έλα στη θέση μου»: Το ύπουλο σχέδιο και ο κίνδυνος

«Έλα στη θέση μου»: Ποιος άρπαξε τη Σύλβια ενώ όλοι γλεντούσαν στον γάμο του Αχιλλέα και της Ρενάτας; 

Τι απάντησε ο Βλάσης στην πρόταση της Φαίης να το σκάσουν μαζί; Θα ζήσουν επιτέλους ήρεμοι κι αγαπημένοι ο Αχιλλέας και η Ρενάτα; Πολλά αναπάντητα ερωτήματα που ήρθε η ώρα να απαντηθούν όλα αλλά και να προστεθούν νέα!

Δύο Κρητικοί εισβάλλουν στο πάρτι του γάμου του Αχιλλέα και της Ρενάτας και αρπάζουν τη Σύλβια.

Ωστόσο, στόχος τους ήταν η Φλωρέτα και έτσι επιστρέφουν και απάγουν και εκείνη, εξαιτίας μιας παλιάς βεντέτας. Λίγες ώρες αργότερα, οι δύο γυναίκες βρίσκονται κλεισμένες σε μία στάνη, ενώ οι υπόλοιποι αρχίζουν να ανησυχούν με την απουσία τους και τις ψάχνουν παντού.

Την επόμενη μέρα, ένας μυστηριώδης τύπος εμφανίζεται στη Σόφο. Ο λόγος για τον Μάρκο, έναν γοητευτικό επιχειρηματία, ο οποίος συναντάει τη Φαίη και της κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τη νέα εποχή της Σόφο. Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζουν είναι πως ο Μάρκος είναι ο νόθος γιος του Αντρέα, ο οποίος δεν τον αναγνώρισε ως Σοφοκλέους.

Έτσι, έρχεται τώρα να κατακτήσει τη Σόφο και να αποκαταστήσει το όνομα του. Παράλληλα, η Σύλβια και η Φλωρέτα μπλέκουν σε μια περιπέτεια με τους απαγωγείς, που περιλαμβάνει τα γεννητούρια μιας κατσίκας και ένα χορτοφαγικό κρητικό γλέντι. Από την άλλη, ο Βλάσης, απογοητευμένος από τις γυναίκες της ζωής του, ξεσπάει στη μυστηριώδη άγνωστη που συναντάει στο μαγαζί του Θοδωρή και καταλήγει... λουσμένος με νερό.

Κι ενώ ο Λεωνίδας και ο Ζούβας εξακολουθούν να ψάχνουν τις γυναίκες τους, η Βάνα προσπαθεί να τις βρει με έναν ιδιαίτερο τρόπο: Με τη βοήθεια του μέντιουμ Μπεάτα Σβήγκου. Η Σύλβια, όμως, έχει μια ανατρεπτική ιδέα για να γλιτώσει τον εαυτό της και τη Φλωρέτα από τους απαγωγείς.

Ο Αχιλλέας λέει ψέματα στη Ρενάτα

Η Φαίη προσεγγίζει τον Αχιλλέα με μια δελεαστική πρόταση, ενώ την ίδια ώρα μία επιστολή φτάνει από την Κύπρο και ο Αντρέας ετοιμάζεται να ανακατέψει για άλλη μια φορά την τράπουλα.

Παράλληλα, ο Δαμιανός ανακαλύπτει το χρηματοκιβώτιο που κρύβει η Φαιή και προσπαθεί να μάθει τι περιέχει αλλά και γιατί η κοπέλα το κρατάει μυστικό από όλους. Εντωμεταξύ, η Σύλβια βάζει μπροστά το σχέδιο της προκειμένου να σωθούν και ζητάει από τον Σήφη να απελευθερώσει εκείνη και τη Φλωρέτα. Ως αντάλλαγμα του λέει πως θα του παραδώσει τον γιο της Φλωρέτας, τον... Μάκη Ζούβα! Κι ενώ η απαγωγή λήγει πανηγυρικά, μία παλιά γνώριμη των Σοφοκλέους επιστρέφει με κρυμμένους άσους στο μανίκι της.

Παράλληλα, η Φαιή παρουσιάζει την πρόταση του Μάρκου ως δική της, αλλά η Ρενάτα είναι κατηγορηματικά αντίθετη σε ένα τέτοιο σχέδιο και δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στο μοντέλο. Η τελευταία ακόμη, μετά την άρνηση του Βλάση να φύγουν μαζί, του προτείνει να συγκατοικήσουν για χάρη του παιδιού του.

Τις επόμενες ώρες, ο Λεωνίδας ζητάει από τη Φλωρέτα να του πει τα πάντα για την απαγωγή αλλά και τους λόγους για τους οποίους τις άρπαξαν. Εκείνη, όμως, κρύβει την αλήθεια για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της απαγωγής. Και ο Αχιλλέας, όμως, κρύβει από τη Ρενάτα το μυστικό ραντεβού του με τη Φαίη και τον Μάρκο.

Σύμφωνα με το my tv ο Ζούβας μαθαίνει ότι η Σύλβια τον χρησιμοποίησε για να σωθεί και η έπαυλη τίθεται σε επιφυλακή, μήπως όντως κινδυνεύει ο Μάκης από τον Σήφη. Συναγερμός, όμως, χτυπά και στο μαγαζί του Θοδωρή, που απ' ό,τι όλα δείχνουν... παύει να είναι του Θοδωρή, αφού η Μίκα το πούλησε αλλού. Και οι «κεραυνοί» εξακολουθούν να πέφτουν, αφού η Ρενάτα μαθαίνει πως ο Αχιλλέας της είπε ψέματα για τη βραδινή του έξοδο και του ζητάει εξηγήσεις.

Ο νεαρός παγιδεύεται στο ψέμα του και αναγκάζεται να πει ακόμα περισσότερα ψέματα στη Ρενάτα, για να καλύψει τα κρυφές του επαφές με τον Μα΄ρκο και τη Φαίη. Ο Θοδωρής, από την άλλη, ανακαλύπτει ότι η άγνωστη κοπέλα που καβγάδισε με τον Βλάση είναι απεσταλμένη του νέου ενοικιαστή του μαγαζιού του, και αποφασίζει να δράσει.

Την ίδια ώρα, η Φαίη αποκαλύπτει στον Βλάση ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τη Μίκα πριν εκείνη φύγει για πάντα και εκείνος απαιτεί να του πει όσα γνωρίζει. Την επόμενη μέρα, η Ρενάτα ζητάει τη βοήθεια του Μίμη για να ανακαλύψει τι της κρύβει ο Αχιλλέας και ο νεαρός αναλαμβάνει να εκμαιεύσει πληροφορίες από τη Λατάνια για τον μυστηριώδη επενδυτή.

Και ενώ ο Ζούβας Κρύβεται για να γλιτώσει από τους «διώκτες» του, η Φαίη και σύσσωμη η οικογένεια Σοφοκλέους ετοιμάζονται να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο που τους έστειλε ο Αντρέας. Τι ανατροπές τους επιφυλάσσει άραγε η μοίρα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved