Πρεμιέρα για το Πρωινό: Το άγχος της Φαίης Σκορδά και η εκ βαθέων εξομολόγηση! (Video)
Media

Πρεμιέρα για το Πρωινό: Το άγχος της Φαίης Σκορδά και η εκ βαθέων εξομολόγηση! (Video)

Πρεμιέρα σήμερα για το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά!

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, «Το Πρωινό» σερβίρεται από τη μετρ του είδους, Φαίη Σκορδά αφού, παρέα που κερδίζει, δεν αλλάζει αλλά ανανεώνεται και εξελίσσεται. Η επιτυχημένη πρωινή συνταγή είναι άλλωστε διαχρονική και τα υλικά αυθεντικά.

Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη συναντά και φέτος την αγαπημένη της παρέα. Ο Άρης Καβατζίκης, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάθε πρωί θα παίρνουν τη θέση τους στο «Πρωινό» με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, έτοιμοι να συζητήσουν τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση και χιούμορ.

Η Φαίη Σκορδά είπε στην έναρξη της εκπομπής της: «Έχω πολύ άγχος… Πολλά τα χρόνια αυτής της εκπομπής και κάθε χρονιά μέσα από την εκπομπή μαζί με εσάς, μαζί με την παρέα του Πρωινού έχω ζήσει τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής μου… Αυτή τη χρονιά μετά τη βόλτα που κάναμε το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας για το βιντεάκι που είδατε, πήρα τόση δύναμη και αποφάσισα φέτος να κάνω μία νέα αρχή μαζί σας… Σας ευχαριστώ που έχετε κάνει το όνειρό μου πραγματικότητα»!

Δείτε την πρεμιέρα της εκπομπής «Το Πρωινό»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved