GNTM: Άρχισαν τα όργανα! Παίκτρια καταγγέλλει: «Ο διαγωνισμός δεν ήταν αξιοκρατικός» (Pics - Vid)
Media

GNTM: Άρχισαν τα όργανα! Παίκτρια καταγγέλλει: «Ο διαγωνισμός δεν ήταν αξιοκρατικός» (Pics - Vid)

Μπορεί ο δεύτερος κύκλος του GNTM να είναι στην δεύτερη εβδομάδα προβολής του, ωστόσο οι καταγγελίες δεν άργησαν να έρθουν.

Μια από τις παίκτριες, η οποία δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» κατήγγειλε πως ο διαγωνισμός δεν είναι αξιοκρατικός.

GNTM: Άρχισαν τα όργανα με... καταγγελίες

«Εγώ πήγα για να υποστηρίξω την Κατερίνα, την αδερφή μου. Και στη συνέχεια μου είπαν να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή για να είμαστε και οι δύο μαζί. Εγώ δεν ήθελα, ξεκάθαρα δεν ήθελα απλά στη συνέχεια με επηρέασε και η Κατερίνα, να είμαστε μαζί, να είμαστε στον ίδιο χώρο κι αυτά κι έτσι εμφανίστηκα κι εγώ μπροστά στους κριτές», είπε και συνέχισε:

Η Βασιλική Ζαρόκωστα

«Πιστεύω ότι η τηλεόραση θέλει να προβάλλει συγκεκριμένα πράγματα, αυτό που θέλει να ανεβάσει τα νούμερα. Και συγκεκριμένα πιστεύω ότι εμείς, έτσι όπως γυρίστηκε κι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, το μόνο που κάνανε ήταν απλά να ανεβάσουν τα νούμερά τους, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο», λέει και καταλήγει:

«Δεν θα το ξαναέκανα. Όπως είπα και δημόσια στους κριτές, είναι ότι εγώ δεν ζητώ ούτε τη δημοσιότητα, ούτε τα φώτα. Πιστεύω πως ο διαγωνισμός δεν είναι αξιοκρατικός. Γιατί γενικά φώναζαν τα μικρά τους ονόματα, ήταν λίγο το διάστημα που μπορείς να μάθεις από τα 2000 άτομα και να τα φωνάζεις με το μικρό τους όνομα. Αυτά τα κορίτσια πέρασαν στην επόμενη φάση», είπε χαρακτηριστικά η Βασιλική Ζαρόκωστα

Δείτε τι λέει στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved