GNTM: Συγκλονιστική η ιστορία της υποψήφιας – Το πρόβλημα υγείας & τα κλάματα (video)
Media

GNTM: Συγκλονιστική η ιστορία της υποψήφιας – Το πρόβλημα υγείας & τα κλάματα (video)

Μια πολύ ευαίσθητη στιγμή είδαμε να εκτυλίσσεται στο αποψινό GNTM.

Η Άννα αποφάσισε να συμμετάσχει στον φετινό κύκλο του show μοντέλων, όμως οι λόγοι δεν ήταν οι προφανείς.

Το νεαρό κορίτσι πριν μπει τον χώρο των κριτών συνάντησε τη Ζενεβιέβ και είχε μια ιδιαίτερη κουβέντα μαζί της. Συγκεκριμένα, η Άννα της εξομολογήθηκε ότι αποφάσισε να βρεθεί στον διαγωνισμό λόγω των οικογενειακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει αλλά και λόγω της ανασφάλειας που έχει, και της ανάγκης να πιστέψει κάποιος στην ίδια αφού εκείνη δεν το κάνει.

Η κοπέλα τότε δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και έτσι ξέσπασε μπροστά στη Ζενεβιέβ, η οποία της έδωσε τις συμβουλές της και επιχείρησε να την καθησυχάσει.

Η Άννα λοιπόν βρέθηκε έπειτα ενώπιον των κριτών και κατά τη διάρκεια της audition εκείνοι αντιλήφθηκαν από το προσωπάκι της ότι κάτι την προβληματίζει. Εκείνη διηγήθηκε την ιστορία της και τους εξομολογήθηκε ότι η ανασφάλεια είναι κάτι που την χαρακτηρίζει. Τα δάκρυα κύλησαν πάλι στο πρόσωπο της, ενώ η Βίκυ Καγιά συγκλονισμένη από την ιστορία της έσπευσε να την αγκαλιάσει στοργικά.

Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω κορίτσι δεν πέρασε τη διαδικασία ψηφοφορίας, κι αυτό γιατί οι κριτές λόγω της ανασφάλειάς της δεν θέλησαν να την περάσουν από κάτι τέτοιο, ενώ της ανέφεραν ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο για εκείνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved