Η Τατιάνα περιγράφει τη στιγμή που αντικρίζει την Σία με το ίδιο φόρεμα: «Με κοιτάει, την κοιτάω...»
Media

Η Τατιάνα περιγράφει τη στιγμή που αντικρίζει την Σία με το ίδιο φόρεμα: «Με κοιτάει, την κοιτάω...»

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει... μέγα θέμα συζήτησης η εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου και της Σίας Κοσιώνη με το ίδιο φόρεμα, στην ίδια εκδήλωση! 

Συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις, η αντίδραση του μέσου όρου των γυναικών είναι να... ανοίξει η γη να τις καταπιεί καθώς κάτι τέτοιο είναι εφιάλτης! Γιατί, όπως και να το κάνουμε, πρόκειται σαφέστατα για χτύπημα κάτω από τη... μέση στη γυναικεία ματαιοδοξία!

Τατιάνα Στεφανίδου και Σία Κοσιώνη όμως, αντιθέτως, αποφάσισαν να είναι... κουλ! Και να το διασκεδάσουν!

Η Τατιάνα μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου", περιέγραψε καρέ-καρέ τη στιγμή που αντίκριζε τη Σία Κοσιώνη, στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ με το ίδιο φόρεμα, εκείνο το υπέροχο καφέ δερμάτινο φόρεμα που μέσα σε λίγες ώρες είχε γίνει sold out.

«Είχε πάρα πολύ πλάκα με τη Σία. Μπαίνει μέσα η Σία, τη βλέπω στη γωνία, με κοιτάει, την κοιτάω, ανοίγει το στόμα της πολύ, ανοίγει και το δικό μου, και στην πορεία απλά κάναμε πλάκα. Γιατί η Σία έχει πολύ έντονη προσωπικότητα, νομίζω ότι και εγώ δεν είμαι κανένα κοριτσάκι, οπότε όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, το διαχειρίζεσαι μία χαρά. Δηλαδή κάναμε πλάκα, πήγαμε έξω, μας κάνανε όλοι πλάκα, και κάπως έτσι, μάλλον το χαρήκαμε» είπε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved