Πέτα τη φριτέζα: Η Ουζουνίδου κάνει spoiler. Δε φαντάζεστε τι θα συμβεί στην «Ζαμπέλα» (photos)
Media

Πέτα τη φριτέζα: Η Ουζουνίδου κάνει spoiler. Δε φαντάζεστε τι θα συμβεί στην «Ζαμπέλα» (photos)

Πέτα τη φριτέζα: Αυτό κι αν είναι spoiler για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά!

Η Ελένη Ουζουνίδου καταφέρνει να ξεχωρίσει σε κάθε τηλεοπτική ή θεατρική δουλειά με όποιο ρόλο κληθεί να «υπηρετήσει», κάνοντας τον θεατή να γελάσει και, ταυτόχρονα, να συγκινηθεί.

Η «Ζαμπέλα», από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», αποκάλυψε όσα Θα δούμε στα νέα επεισόδια.

H κωμική σειρά «Πέτα τη φριτέζα» συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Περίμενες αυτή την εξέλιξη;

«Το περιμένομε όλοι μας γιατί βλέπαμε το ποσοστά τηλεθέασης, που ήταν συνεχώς ανεβασμένα, και αν θυμάμαι καλά, πριν από το Πάσχα, μας είχαν ανακοινώσει ότι θα συνεχίσουμε για δεύτερη χρονιά».

Πού οφείλεται η επιτυχία της σειράς;

«Πρώτα απ' όλα, στο κείμενο των Γιώργου Κρητικού - Μάκη Πιτταρά, στο καστ των ηθοποιών και στο συνεργείο, αλλά και στον προηγούμενο σκηνοθέτη, Αντρέα Μορφονιό. Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ καλές και, πραγματικά, περνάμε όμορφα. Ναι μεν η δουλειά είναι κουραστική, αλλά όταν είμαι στο πλατό περνάω όμορφα και ξεκούραστα».

Υπάρχουν αλλαγές στον φετινό κύκλο δεδομένου ότι το «τιμόνι» της σκηνοθεσίας κρατά, πλέον, ο Αλέξανδρος Πανταζούδης;

«Ο Αλέξανδρος Πανταζούδης είναι νέος σε ηλικία σκηνοθέτης και έχει κάνει πολλές και ωραίες δουλειές. Είναι έμπειρος. Στον φετινό κύκλο αφήνει το δικό του στίγμα».

Στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου η Ζαμπέλα άφησε πολλά ανοιχτά μέτωπα...

«Η αλήθεια είναι ότι έχει αφήσει πολλά ανοιχτά μέτωπα και δεν ξέρει ποιο να πρωτοκλείσει. Στα νέα επεισόδια, πάντως, δεν περνάει καθόλου καλά, ενώ μαζί με τον Αλέκο ζορίζονται πολύ. Τους συμβαίνουν πολλά και διάφορα γεγονότα».

Η Ζαμπέλα ζορίζεται περισσότερο;

«Ναι, επειδή είναι η βασίλισσα της ίντριγκας. Δεν γνωρίζω, όμως, · αν θα παραμείνει και στη συνέχεια. Μέχρι το 10ο επεισόδιο που έχω στα χέρια μου, περνάει πολλά. Στο μεταξύ, στο Φτασμένο, καταφτάνουν νέες προσωπικότητες και μία από αυτές, η Λούνα (σ.σ.: Νάντια Κοντογεώργη), θα στριμώξει πολύ άσχημα τη Ζαμπέλα».

Η εξουσία και το χρήμα συνεχίζουν να παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή της;

«Η εξουσία και το χρήμα είναι οι θεοί της Ζαμπέλας».

Μετανιώνει που έστησε την πλεκτάνη με την πώληση της «Λαγουδέρας» και τώρα βρίσκεται μπλεγμένη με τη ρώσικη μαφία;

«Προς το παρόν, δεν το μετανιώνει. Όταν, όμως, βρίσκεται μπλεγμένη σε κάτι που δεν το καταλαβαίνει εξαρχής, συνειδητοποιεί ότι ίσως και να έκανε λάθος...».

Η ζωή της θα βρεθεί σε κίνδυνο;

«Αρχικά, δέχεται εκβιασμούς, ενώ κάποια στιγμή θα κινδυνεύσει και η ζωή της. Γι' αυτό σου ανέφερα προηγουμένως πως η Ζαμπέλα δεν περνάει καθόλου καλά!».

Ακόμα ένα μέτωπο που είναι ανοιχτό είναι η απιστία του Αλέκου και το ενδεχόμενο να είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει η Φάλον...

«Στα πρώτα επεισόδια, η Ζαμπέλα ψάχνει να βρει τη Φάλον για να μάθει λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση της ή μη με τον Αλέκο, αλλά εκείνη έχει εξαφανιστεί -θα την έχουμε εξαφανισμένη για πολλά επεισόδια- προκειμένου να φέρει στον κόσμο το παιδί της με ασφάλεια. Παράλληλα, η Ζαμπέλα προσπαθεί να επιβεβαιώσει ότι όντως το παιδί είναι του Αλέκου, αλλά επειδή έρχεται αντιμέτωπη με τρομακτικά γεγονότα το ξεχνάει λίγο...».

Ποια είναι η αντιμετώπιση της Ζαμπέλας απέναντι στην ανίψια της Φάλον, την Πέτρα (σ.σ.: Ιωάννα Ασημακοπούλου);

«Η Ζαμπέλα συναντιέται με την Πέτρα και δεν τη συμπαθεί καθόλου. Όταν δε μαθαίνει ότι είναι ανιψιά της Φάλον, μπαίνει στη λίστα των... εχθρών της».

Ο Κίμωνας παραμένει στη λίστα των... εχθρών της ή αλλάζει στάση τώρα που έχει αποκαλυφθεί ότι είναι γιος του Αντρέα;

«Η Ζαμπέλα, παρόλο που γνωρίζει πως ο Κίμωνας είναι παιδί του αδελφού της, δεν συγκινείται καθόλου. Παραμένει εχθρός της. Γι' αυτόν τον λόγο, μάλιστα, δεν αλλάζει και η στάση της και η συμπεριφορά της απέναντι του», είπε στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved