Έλενα Ακρίτα: «Δεν είναι πια διασκεδαστικό να είσαι "bitch"» (video)
Media

Έλενα Ακρίτα: «Δεν είναι πια διασκεδαστικό να είσαι "bitch"» (video)

Στη φωλιά των Κου Κου: Στην πρωινή εκπομπή του Star μίλησε η Έλενα Ακρίτα, όπου και αναφέρθηκε για τον ντόρο που είχε γίνει γύρω από το βιβλίο του Ντάνου, για την ελληνική τηλεόραση αλλά και για τον Πιο αδύναμο κρίκο που πρόκειται σύντομα να κάνει πρεμιέρα με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος

«Είμαστε όλοι αναλφάβητοι ή έστω ημιαναλφάβητοι, δεν είναι δυνατόν να χλευάζουμε το ότι ο Ντάνος έγραψε βιβλίο… Αφού δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Μία χαρά παιδί είναι…» είπε σχολιάζοντας για ακόμα μία φορά το βιβλίο που έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όσο για την πορεία της στην τηλεόραση μέχρι σήμερα, η γνωστή δημοσιογράφος, ηθοποιός, συγγραφέας και παρουσιάστρια είπε:

«Εγώ τις σαπουνόπερές μου τις αγαπώ και τις υπολήπτομαι. Δεν αγάπησα και ιδιαίτερα την τηλεόραση ως παρουσιάστρια… Έχω κάνει τα «Φώτα πορείας» με συνεντεύξεις για δύο χρόνια και είμαι πραγματικά τόσο ευγνώμων και πολύ περήφανη γι’ αυτή τη δουλειά…»

Όσο για τον «Πιο αδύναμο κρίκο» που θα παρουσιάζει φέτος στον ΣΚΑΪ ο Τάσος Τρύφωνος και τον οποίο παρουσίαζε στο παρελθόν η Έλενα Ακρίτα, η ίδια είπε: «Μου είχε προταθεί και εμένα να τον κάνω πέρυσι από τον Καλημέρη. Πιστεύω ότι αυτή η εποχή είναι άγρια.

Όταν εγώ έκανα τον «Αδύναμο κρίκο» που είναι δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, ο άλλος ήθελε τα λεφτά για να πάρει το κορίτσι του, να ανέβουν στη μηχανή και να γυρίσουν την Ελλάδα ή το ήθελε για να πάρει ένα δώρο, κάτι που θέλει. Τώρα όταν βλέπεις το βλέμμα του άλλου που παίζει για να αγοράσει το γάλα του παιδιού του, δεν είναι πια διασκεδαστικό να παίζεις. Εύχομαι στον Τάσο να πάνε όλα καλά αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη».

Δείτε τι άλλο είπε η Έλενα Ακρίτα στο παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved