Άγρια κόντρα! Αρναούτογλου - Λιανός κατά Λιάγκα! Απίστευτες ατάκες και καταγγελίες on air (Video)
Media

Άγρια κόντρα! Αρναούτογλου - Λιανός κατά Λιάγκα! Απίστευτες ατάκες και καταγγελίες on air (Video)

Άγρια κόντρα ξέσπασε στην ελληνική τηλεόραση ανάμεσα στους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιανό εναντίον του… Γιώργου Λιάγκα!

Τι έχει όμως συμβεί ανάμεσα στους παρουσιαστές;

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ σχετικά με την παρουσίαση του The Voice μιας και επικρατέστερο όνομα ήταν ο Γιώργος Λιανός.

H πρώτη κόντρα στην ελληνική τηλεόραση ξέσπασε!

Ο Γιώργος Λιανός απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή και βρήκε συμπαραστάτη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ο Γιώργος Λιανός και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αρκετή δόση χιούμορ αλλά και πολλά «καρφιά» απάντησαν στον Λιάγκα και όπως είπε και ο Άρης Καβατζίκης «είχε πολλές ταβανόπροκες»!

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός είπε με χιούμορ: «Τον εκτιμούσα τον Λιάγκα μέχρι που μίλησε για μένα… Με ζηλεύει… Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το The Voice…» και ο Αρναούτογλου τόνισε: «Για τέτοια είσαι Λιάγκα για να δημιουργείς εντάσεις και πάθη και μίση και ίντριγκα… Γιατί ρε Λιάγκα δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός και τώρα τα πήρες όλα;»!

Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με χιούμορ πέταξε τα καρφιά του και στον Δημήτρη Παπανώτα: «Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι και να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είσαστε έτοιμοι να τα ακούσετε»!

Χιούμορ αλλά με πολλά καρφιά, συμφωνείτε;

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved