Πέτα τη φριτέζα: Η απόλυτη καταστροφή και η εξαθλίωση (photos)
Media

Πέτα τη φριτέζα: Η απόλυτη καταστροφή και η εξαθλίωση (photos)

Πέτα τη φριτέζα: Μια σειρά από γεγονότα θα φέρει τα πάνω κάτω στους ήρωες.

Ο Αντρέας Μπασκιάς και ο Κιμωνας Ορλώφ βρίσκονται πλέον σε διαφορετικές χώρες, αλλά ζουν την απόλυτη καταστροφή, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Κι ενώ η Ζαμπέλα αναζητά τα ίχνη της εξαφανισμένης Φάλον, μια μυστηριώδης γυναίκα, η Λούνα, καταφτάνει στο φτασμένο…

Το καλοκαίρι πέρασε και το φθινόπωρο βρίσκει τον Κίμωνα στη Φλωρεντία. Μόνο που τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τον άλλοτε κραταιό σεφ. Συγκεκριμένα, η περιουσία του έχει χαθεί και η φήμη του έχει απαξιωθεί για τα καλά. Την ίδια στιγμή, στο μακρινό Φτασμένο, ο Αντρέας έχει περάσει το καλοκαίρι με την αλήθεια, δηλαδή ότι ο Κίμωνας είναι γιος του.

Μάλιστα, συνειδητοποιεί ότι έχει μια εσωτερική ανάγκη να βοηθήσει τελικά τον γιο ίου. Παράλληλα, στο χωριό εμφανίζεται η μυστηριώδης Λούνα, που εμπορεύεται καλαμάρια με περίεργη και παράνομη γέμιση, ενώ την ίδια στιγμή η Ζαμπέλα ψάχνει μανιωδώς να βρει τα ίχνη της εξαφανισμένης Φάλον. Η Ζαμπέλα είναι αποφασισμένη να λύσει το μυστήριο σχετικά με το μωρό που περιμένει η Φάλον και αν το παιδί είναι του Αλέκου ή όχι. Αντί για τη Φάλον, όμως, βρίσκει την ανιψιά της τελευταίας, την Πέτρα. Αργότερα, ο Αντρέας μαθαίνει τα άσχημα νέα για ιόν γιο του και αποφασίζει να πάει στη Φλωρεντία για να βοηθήσει τον Κίμωνα.

Η Λούνα χρησιμοποιεί τον Αντρέα

Οι εξελίξεις της σειράς έχουν ενδιαφέρον
Οι εξελίξεις της σειράς έχουν ενδιαφέρον

Κι ενώ ο Αντρέας είναι έτοιμος να αναχωρήσει για τη Φλωρεντία, ο φόβος για τα αεροπλάνα τον νικάει και τον επαναπατρισμό του Κίμωνα στο Φτασμένο αναλαμβάνουν τα ξαδέρφια της οργής, Λάκης και Σωκράτης. Έτσι, οι δύο τελευταίοι ταξιδεύουν στην Ιταλία και καταφέρνουν να τον εντοπίσουν.

Ο Κίμωνας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά συνεχίζει να κρατά εγωιστική στάση και δεν τους κάνει τη χάρη να τους ακολουθήσει. Ταυτόχρονα, η Λούνα δίνει απίστευτες προσφορές για να αγοράσει όλα τα καλαμάρια που αλιεύονται στο Φτασμένο και ζητάει από τον Αντρέα να χρησιμοποιείτο ψυγεία της «Λαγουδέρας» για την αποθήκευση τους.

Εκείνος δέχεται, χωρίς όμως να έχει ιδέα τι στην πραγματικότητα κρύβουν τα καλαμάρια. Από την άλλη, το «Ροκανίδι» έχει ανοίξει τις πόρτες του υπό τη διεύθυνση του Μένιου, αλλά από την πρώτη μέρα ο γιος της Ζαμπέλας βάζει τη σφραγίδα της κακοδιαχείρισης στο μαγαζί. Αργότερα, ο Κίμωνας ξεπερνάει το όριο της εξαθλίωσης και ο Λάκης με τον Σωκράτη του θυμίζουν ποια είναι η οικογένεια του προσπαθώντας να τον πείσουν να τους ακολουθήσει στο Φτασμένο.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved