GNTM Spoiler: Οι περσινές σκληρές δοκιμασίες των κοριτσιών δεν ήταν τίποτα! Φέτος να δείτε! (pics)
Media

GNTM Spoiler: Οι περσινές σκληρές δοκιμασίες των κοριτσιών δεν ήταν τίποτα! Φέτος να δείτε! (pics)

GNTM: Ο φετινός δεύτερος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων, φαίνεται πως έχει βάλει σκοπό να κρατήσει την αδρεναλίνη μας στο… κόκκινο!

 

Γιατί δεν μπορεί να μη θυμάστε ότι πέρυσι είδαμε τις κοπέλες του GNTM να φωτογραφίζονται αγκαλιά με… σπαλομπριζόλες και γαρδούμπες ή να κρέμονται στο κενό για να βγάλουν από το ταβάνι μία φωτογραφία ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού!

Ε, φέτος, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Ο βαθμός δυσκολίας στις δοκιμασίες αυτές φαίνεται από την πρώτη κιόλας ημέρα παρουσίας των κοριτσιών στο σπίτι του GNTM όπου όλα είναι κανούργια και άγνωστα για τις καλλονές. Άρα, οι κοπέλες πέρα από τον φόβο του αγνώστου που έχουν να διαχειριστούν, έχουν και έναν επιπλέον πονοκέφαλο. Να φέρουν σε πέρας ό,τι τους ζητηθεί.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι η πρώτη δοκιμασία είναι φωτογράφηση με φίδια (εντάξει, είναι άκακα αλλά συγχρόνως και… παγωμένα) ενώ μία από τις επόμενες πρώτες δοκιμασίες είναι μία που έχει και πάλι να κάνει με ύψος. Μάλιστα ένα ακόμα spoiler που είδε πρόσφατα τα φώτα της δημοσιότητας ήταν ότι η καλλονή Θεσσαλονικιά Πόπη Γαλετσά φεύγει πρώτη από το παιχνίδι καθώς δεν καταφέρνει, λόγω υψοφοβίας να φέρει σε πέρας τη δοκιμασία.

Πάντως, εμείς μάθαμε και άλλες δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθούν τα κορίτσια και ανάμεσά τους είναι οι τεράστιες διαφανείς μπάλες στις οποίες θα μπουν τα κορίτσια και θα ποζάρουν για να φωτογραφηθούν.

Πηγή: Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved