Πρωινοί Τύποι: Πρεμιέρα με την Κατερίνα Στικούδη! Έγινε το… σώσε στο στούντιο! (photos)
Media

Πρωινοί Τύποι: Πρεμιέρα με την Κατερίνα Στικούδη! Έγινε το… σώσε στο στούντιο! (photos)

Την πιο… όμορφη πρεμιέρα είχαν οι Πρωινοί Τύποι, Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης!

Οι δύο δημοσιογράφοι που πέρασαν με άριστα τις εξετάσεις τους το καλοκαίρι που πέρασε κρατώντας τα ηνία στην πρωινή ενημέρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν που πέρασε είναι πλέον Σαββατοκύριακο και σήμερα έκαναν πρεμιέρα.

Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης με σύνθημα της εκπομπής τους «εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε» έχουν συνεχή επικοινωνία μέσω social media με το τηλεοπτικό κοινό, καθώς θέλουν να δίνουν λύσεις στην καθημερινότητα του κόσμου.

Με νέους συνεργάτες και ωραία θεματολογία οι δύο δημοσιογράφοι έδειξαν να απολαμβάνουν αυτή την πρώτη εκπομπή τους για τον φετινό χειμώνα. Την απόλαυσαν όμως ακόμα περισσότερο όταν στο στούντιο βρέθηκε η καλεσμένη-έκπληξη της πρεμιέρας τους, η Κατερίνα Στικούδη η οποία με πολύ κέφι και όπως πάντα πανέμορφη έδωσε άλλον αέρα στην όλη ατμόσφαιρα.

Μάλιστα, δεν έλειψαν τα αστεία και οι πλάκες μεταξύ των δημοσιογράφων και της Κατερίνας η οποία δεν σταματούσε να μιλάει για τη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» στην οποία συμμετέχει, λέγοντας τα καλύτερα για αυτή τη συνεργασία.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή πρεμιέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved