GNTM: Το πρώτο bootcamp-έκπληξη, το κορίτσι που περνάει κατευθείαν στο σπίτι και οι αντιδράσεις
Media

GNTM: Το πρώτο bootcamp-έκπληξη, το κορίτσι που περνάει κατευθείαν στο σπίτι και οι αντιδράσεις

GNTM: Απόψε το βράδυ, στο επεισόδιο, παρακολουθήσαμε το πρώτο bootcamp των κοριτσιών που πέρασαν από τις οντισιόν και το ραντεβού με τα κορίτσια είχε δοθεί στο Ρουφ, στις ράγες του τρένου.

Οι κριτές ανακοίνωσαν στις κοπέλες ότι θα έκαναν για πρώτη φορά πασαρέλα και μάλιστα υποδέχτηκαν τον κορυφαίο Έλληνα σχεδιαστή Γιώργο Ελευθεριάδη του οποίου ρούχα θα φορούσαν για να περπατήσουν στο catwalk.

Λίγο αργότερα έγινε και κάτι που λίγοι περίμεναν και σίγουρα όχι τα κορίτσια αφού η Βίκυ Καγιά τις ενημέρωσε ότι μία από όλες είχε τη δυνατότητα να περάσει κατευθείαν στο σπίτι, χωρίς να περάσει κάποια δοκιμασία των bootcamp.

Όταν μάλιστα ανακοινώθηκε το όνομα της κοπέλας που έπαιρνε το εισιτήριο κατευθείαν για το σπίτι, οι περισσότερες κοπέλες έδειξαν να αντιδρούν, με πολλές να βγάζουν και λίγες… κακιούλες.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Όσο για το κορίτσι που πήρε το εισιτήριο για να περάσει χωρίς δοκιμασίες στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων, το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων απο τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, δείτε την στο παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved