GNTM: Σοβαρός τραυματισμός στην πασαρέλα! Το ασθενοφόρο και η αγωνία (video+photos)
Media

GNTM: Σοβαρός τραυματισμός στην πασαρέλα! Το ασθενοφόρο και η αγωνία (video+photos)

GNTM: Σοβαρό τραυματισμό είχε νεαρή διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μοντέλων το οποίο μάλιστα χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο για να το διακομίσει στο νοσοκομείο. 

Σήμερα, τα κορίτσια που κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία το πρώτο bootcamp θα έκαναν την πρώτη τους πασαρέλα με ρούχα του κορυφαίου Έλληνα σχεδιαστή Γιώργου Ελευθεριάδη.

Για πολλές ώρες τα κορίτσια έκαναν fitting και περνούσαν από τη διαδικασία του μέικ απ και του hair styling και όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το πρώτο σόου τους μέσα στο GNTM.

Πράγματι στην αρχή όλα πήγαιναν ρολόι με τη Ζενεβιέβ να δίνει στα κορίτσια το έναυσμα για να βγουν στην πασαρέλα και να κάνουν catwalk.

Μόνο που ένα από τα κορίτσια, την ώρα που έκανε τη στροφή για να πάει στα παρασκήνια, σκόνταψε και έπεσε φαρδιά πλατιά κάτω, κρατώντας το γόνατό της.

Πράγματι, η νεαρή κοπέλα είχε χτυπήσει πολύ το γόνατό της και έτσι οι υπεύθυνοι της παραγωγής αναγκάστηκαν να καλέσουν ασθενοφόρο.

Μάλιστα, όπως είπε η κοπέλα λίγο μετά το τέλος του σόου, είχε βγει από τη θέση της η επιγονατίδα και έπρεπε οπωσδήποτε να τη δει κάποιος γιατρός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved