Νίκος Μουτσινάς: Ο ξέφρενος χορός του με το «Αμαρτίες-Έλα, Έλα» και η δημόσια ανακοίνωσή του (video)
Media

Νίκος Μουτσινάς: Ο ξέφρενος χορός του με το «Αμαρτίες-Έλα, Έλα» και η δημόσια ανακοίνωσή του (video)

Το «Αμαρτίες» ή «Έλα-Έλα», είναι ο νέος ύμνος του κόσμου αλλά και του Νίκου Μουτσινά, που παραδέχτηκε δημόσια, πως είναι ό,τι καλύτερο έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό, πως επιτέλους βρήκε το τραγούδι που τον εκφράζει απόλυτα, ενώ ανακοίνωσε πώς θα αποτελέσει φέτος το τραγούδι της εκπομπής του.

Ευχαρίστησε μάλιστα στον τηλεοπτικό αέρα, αυτούς που το έγραψαν. Και αυτοί δεν είναι άλλοι, από τον μετρ μεγάλων επιτυχιών, Μιχάλη Τουρατζίδη που έγραψε τη μουσική, και την Jenny Tsiko που υπογράφει τους στίχους.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι», το μεσημέρι της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, και ενώ σχολίαζε ένα βίντεο για ένα ζουμερό κορίτσι του GNTM, που δήλωσε ότι έχασε 6 κιλά χορεύοντας πάνω στο μπαρ, ο παρουσιαστής, ζήτησε να παίξει δυνατά το τραγούδι, που τον έκανε να χάσει ένα κιλό, και όχι μόνο, χορεύοντάς το ξέφρενα.

Το κέφι εκείνη τη στιγμή χτύπησε κόκκινο στο πλατό, με την είσοδο της Ματίνας Νικολάου, με τους δυο τους, να χορεύουν με πάθος τη μεγάλη επιτυχία «Αμαρτίες», ή αλλιώς το «Έλα-Έλα», που φέρει την υπογραφή σε μουσική, του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko, και που φέτος το καλοκαίρι αποτέλεσε το απόλυτο hit, ερμηνευμένο από τη Λένα Ζευγαρά, που από τις 4 Οκτωβρίου, ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο Tokyo Theater Athens.

«Το τραγούδι αυτό… Θα τα παθαίνετε και εσείς με το τραγούδι αυτό; Τι φταίει. Το άκουσα τυχαία Θεσσαλονίκη που ήμουν με τη Βερβερίτσα περιοδεία και όπως χορεύαμε διάφορα με το ποτό μας, μπαίνει αυτό, κοιτιόμαστε, τύπου επιτέλους, βρέθηκε το τραγούδι που θα πέσουμε στο κενό, περάσαμε τόσο ωραία. Εγώ φέτος καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει. Θα φύγουν πάρα πολλά! Έξι κιλά, σε μία εβδομάδα. Το τραγούδι αυτό είναι της εκπομπής. Να είναι καλά, ευχαριστώ πολύ», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved