Καλό μεσημεράκι: Η γκάφα του Μουτσινά στον Τανιμανίδη, η... μουρμούρα της Μπόμπα και τα... φασολάκια
Media

Καλό μεσημεράκι: Η γκάφα του Μουτσινά στον Τανιμανίδη, η... μουρμούρα της Μπόμπα και τα... φασολάκια

Καλό μεσημεράκι: Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν ο σημερινός καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στη μεσημεριανή εκπομπή του και στο στούντιο έγινε... το σώσε!

Ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού "Boom" ήταν ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής Καλό μεσημεράκι την περασμένη Δευτέρα που έκανε πρεμιέρα όμως λόγω διακοπής ρεύματος, η εκπομπή κόπηκε νωρίς και έτσι δεν πρόλαβε να εμφανιστεί.

Γι' αυτό και το ραντεβού δόθηκε εκ νέου σήμερα το μεσημέρι όπου ο Σάκης ήταν... χείμαρρος.

Με πολύ καλή διάθεση και χιούμορ απάντησε στις... πιπεράτες ερωτήσεις του Νίκου Μουτσινά ο οποίος όμως κάποια στιγμή έκανε μία μικρή... γκάφα αναφέροντας το επίθετο της Χριστίνας Μπόμπα το οποίο και σχολίασε. "Επίθετο για φυλακή... Σκέψου να έλεγαν κάποιον Κώστα Μπόμπα" είπε ο Νίκος για να πάρει την απάντηση του Σάκη που τον άφησε με το στόμα ανοιχτό: "Έτσι λένε τον πεθερούλη μου" είπε, κάνοντας το κοινό να σκάσει στα γέλια.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με πολύ ενδιαφέρον όμως κάποια στιγμή πρωταγωνίστησε σε αυτή η κούκλα σύζυγος του Σάκη, Χριστίνα Μπόμπα η οποία μάλιστα έκανε και τηλεφωνική παρέμβαση... μουρμουρώντας για κάτι που είχει πει ο Τανιμανίδης στον αέρα της εκπομπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved