Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη: H Παπουτσάκη θα υποδυθεί τον ρόλο της Κοντού στο remake - Η απάντησή της
Media

Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη: H Παπουτσάκη θα υποδυθεί τον ρόλο της Κοντού στο remake - Η απάντησή της

H Μάρω Κοντού έδωσε τη δική της απάντηση στο άκουσμα της είδηση για την Κατερίνα Παπουτσάκη και την ταινία.

Πέρασαν 10 χρόνια από τότε που η Κατερίνα Παπουτσάκη υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο σίρι­αλ του Αlpha «Εχω ένα μυστικό», που αναφερόταν στη ζωή της εθνικής μας σταρ. Φαίνεται, ωστόσο, ότι ο σκη­νοθέτης Στράτος Μαρκίδης είδε στο πρόσωπο της και την «Ιταλίδα από την Κυψέλη», ρόλο που ερμήνευσε με τεράστια επιτυχία πριν από 51 χρόνια μια άλλη μεγάλη σταρ της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογρά­φου, η Μάρω Κοντού.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, ο σκηνοθέτης του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος», έχει στα σκαριά το remake του εν λόγω φιλμ και σκέφτηκε την Κατερίνα Παπουτσάκη για τον ρόλο της εκρηκτικής Μπιάνκα, η οποία παντρεύεται τον ήρωα που υποδυόταν στην ταινία ο Αλέκος Αλεξανδράκης.

Τι λέει γι' αυτό η Μάρω Κοντού;

«Εύχομαι στην Κατερίνα -να έχει την ίδια επιτυχία που είχαμε και εμείς τότε. Η ταινία αυτή με τον Αλέκο, το "Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη", πήγε εξαίσια και έμεινε στην ιστορία. Μακάρι να γίνει και τώρα κάτι αντίστοιχο» απάντησε ηθοποιός στην espresso.

Από την πλευρά του, ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης υπήρξε φειδωλός στις δηλώσεις του για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την υλοποίηση του.

«Αυτην τη στιγμή όλο το βάρος έχει πέσει στο σίριαλ του ΑΝΤΙ "Αν ήμουν πλούσιος". Ομως, από τον Απρίλιο και μετά τίποτε δεν αποκλείω. Εχουν γίνει κάποιες επαφές, κάποιες συναντήσεις, αλλά μέχρι εκεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved