Ειρήνη Καζαριάν: «Η υποκριτική αρχίζει και μου αρέσει πάρα πολύ» (photos)
Media

Ειρήνη Καζαριάν: «Η υποκριτική αρχίζει και μου αρέσει πάρα πολύ» (photos)

Τη γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του «Greece’s Next Top Model», όπου αναδείχθηκε νικήτρια και τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στην ηθοποιία.

Η Ειρήνη Καζαριάν αποφάσισε να δοκιμαστεί και στην υποκριτική και λίγο πριν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που συμμετέχει, μιλά για το ντεμπούτο της στη σκηνή, για το έργο αλλά και για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει καριέρα ως ηθοποιός.

Αυτή τη φορά «συστήνεσαι» ως ηθοποιός και όχι ως μοντέλο, που σε γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή σου στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Next Top Model».

«Είμαι μοντέλο, αλλά μου πρότεινε ο Νικόλας Ανδρουλάκης να παίξω στην παράσταση του και το δέχτηκα. Είναι κάτι καινούργιο για μένα και το κάνω για να βρω άλλες πτυχές του εαυτού μου, να γίνω καλύτερη ακόμα και στο μόντελινγκ».

-Αναζητάς ακόμα τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό;

«Ναι, είναι κι αυτό, είμαι 22 χρονών. Πιστεύω ότι το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης, αλλά μπορεί να κρατήσει και μέχρι τα 30 σου, επίσης όλα τα μοντέλα, παγκοσμίως, έχουν γίνει πλέον ηθοποιοί».

-Με βάση αυτό το πρότυπο προσεγγίζεις την υποκριτική;

«Γιατί όχι; Η υποκριτική αρχίζει και μου αρέσει πάρα πολύ».

-Αν πάνε όλα καλά στην παράσταση που συμμετέχεις υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεχίσεις ως ηθοποιός;

«Αν δω ότι τα πάω καλά με την υποκριτική, ίσως το έχω και σαν επάγγελμα, γιατί το μόντελινγκ θα το έχω».

-Υπάρχει το ενδεχόμενο η επιλογή σου να έγινε με βάση την αναγνωρισιμότητα που πήρες μέσα από το «GΝΤΜ»;

«Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Ο Νικόλας, ο σκηνοθέτης μας, με τον οποίο γνωριστήκαμε πριν από ένα μήνα, με πίστεψε και μου το είπε από την αρχή. Εννοείται ότι ήθελε να παίξω στην παράσταση του, γιατί είδε κάτι σ' εμένα. Η παράσταση μιλάει για μια σύγχρονη γυναίκα.

Ειρήνη Καζαριάν
Ειρήνη Καζαριάν

-Οι δικοί σου άνθρωποι τι λένε για την απόφαση σου αυτή;

«Τους συμβουλεύομαι όλους, τη μητέρα, τον πατέρα μου... όλους. Πιστεύουν σ' εμένα περισσότερο απ' όσο πιστεύω εγώ στον εαυτό μου, κι αυτό μου το λένε συνέχεια, κάθε μέρα, έτσι έχω μια ελπίδα. Έχω άλλα τρία αδέλφια και τα ακούω, μου δίνουν κουράγιο. Μου λένε ότι «το έχω», βλέπουν ότι μπορώ να κάνω επάγγελμα την υποκριτική, ότι όλα θα πάνε καλά και να μην αγχώνομαι. Πάντα έχω άγχος στη δουλειά μου, γιατί νοιάζομαι και θέλω να τα πάω τέλεια».

-Πολύ συχνά ακούμε όμορφες γυναίκες να δηλώνουν πως έχουν ανασφάλεια για την εμφάνιση και το παρουσιαστικό τους, με σένα συμβαίνει το ίδιο;

«Είχα κάποτε την ανασφάλεια αυτή, αλλά τώρα, μέσω του θεάτρου και του «GΝΤΜ», έχουν φύγει αυτά από πάνω μου. Αρχίζω να ωριμάζω και καταλαβαίνω την αξία. Δεν είναι ανάγκη να είσαι όμορφη, αλλά να έχεις προσωπικότητα».

- Μίλησε μου για την παράσταση που θα σε δούμε;

«Η πρεμιέρα είναι στις 30 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά. Η παράσταση «Κούκλες» βασίζεται πάνω στο έργο του Ίψεν «Το κουκλόσπιτο», οπότε είμαστε 10 Νόρες, που συναγωνίζονται αλληλέγγυα για να επαναστατήσουν από το δημιουργό τους. Ο δημιουργός τις χειραφετεί και τις χειραγωγεί, πάνω στη σκηνή. Η ηρωίδα που υποδύομαι είναι το alter ego μου, όπου βάζω προσωπικές μνήμες, αλλά βασίζεται στον Σαίξπηρ και στη Σάρα Κέιν.

-Ξεκίνησες με δύσκολο έργο.

«Μπήκα κατευθείαν στα...βαθιά. Η αλήθεια είναι πως αν βάλω στόχο κάτι, τα καταφέρνω πάντα, δεν ξέρω πώς, μ' ένα μαγικό τρόπο, βασίζομαι πάνω σ' αυτό, γι' αυτό και τα καταφέρνω. Όλες οι γυναίκες είναι χειραγωγημένες, μας χειραγωγούν οι άντρες, οι γυναίκες, η κοινωνία... υπάρχει χειραγώγηση. Η υποκριτική είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι που καλούμαι να αντιμετωπίσω, αλλά είναι αρκετά ενδιαφέρον. Μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου πάνω στη σκηνή, στην παράσταση», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved