The Voice: Μέλος των ONE στη σκηνή - Γύρισαν ή όχι οι κριτές; (photos&video)
Media

The Voice: Μέλος των ONE στη σκηνή - Γύρισαν ή όχι οι κριτές; (photos&video)

The Voice: Αυτή κι αν ήταν έκπληξη στην πρεμιέρα του μουσικού show του ΣΚΑΙ.

Οι One ήταν κυπριακό ανδρικό ποπ συγκρότημα που δημιούργησε το 1999 ο συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Θεοφάνους, του οποίου την υπογραφή είχαν τα περισσότερα album τους.

Αποτελούταν από τους Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Φίλιππο Κωνσταντίνο, Δημήτρη Κουτσαβλάκη, Αργύρη Ναστόπουλο και Πάνο Τσερπέ.
Ένας από αυτούς ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και ερμήνευσε το «Μάτια μου».

Δείτε τον στη gallery που ακολουθεί:


Η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς, τον αναγνώρισαν από τη φωνή του, ενώ στους άλλους δύο κριτές ήταν άγνωστος.
Το πρώην μέλος των One κόπηκε και δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αφού δεν ικανοποίησε τους κριτές.


Δείτε την εμφάνισή του και όλα όσα έγιναν στη gallery που ακολουθεί:

Να θυμίσουμε πως οι One ενώ ήταν στην ακμή της καριέρας τους, έχοντας κάνει αρκετές επιτυχίες κι έχοντας αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Παρ' όλα αυτά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μετά από πολλή συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη αποφασίζει να αποχωρήσει και να κάνει solo καριέρα. Τη θέση του παίρνει ο Δήμος Μπέκε, ο οποίος έχει ήδη διαγράψει επιτυχημένη πορεία στην Κύπρο. Το φθινόπωρο του 2003 κυκλοφορεί το CD-single «Καινούρια αρχή», όπου το «Κράτα με» γίνεται επιτυχία, ενώ το Δεκέμβριο του ίδιου έτους κυκλοφορεί το album «Όνειρα», το οποίο διαγράφει μέτρια πορεία. To album «Μετά από χρόνια», που κυκλοφορεί το φθινόπωρο του 2004, δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά από άποψη πωλήσεων, ενώ είναι το πρώτο τους που δεν έχει την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους, αλλά περιέχει διασκευασμένα τραγούδια της δεκαετίας του '80. Λίγους μήνες μετά οι One αποφασίζουν να διαλυθούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved