Χάρης Ρώμας: Η μεγάλη αποκάλυψη για την επιστροφή της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» (Photos)
Media

Χάρης Ρώμας: Η μεγάλη αποκάλυψη για την επιστροφή της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» (Photos)

Ο Χάρης Ρώμας επιστέφει με την σειρά που σημείωσε τρελή επιτυχία «Το Καφέ της Χαράς».

Ο ηθοποιός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town Κύπρου για την επιστροφή της σειράς έκανε την αποκάλυψη που κανείς δεν περιμένει.

Πώς θα δούμε τους ήρωες 13 χρόνια μετά;

Η αποκάλυψη για το Καφέ της Χαράς

«Είναι μία τεράστια παραγωγή, αλλά ευτυχώς βρήκαμε χορηγούς, ενδιαφέρθηκαν διαφημιστές, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να γίνει. Έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ. Η σειρά θα επιστρέψει και θα δείτε τους ήρωές της 13 χρόνια μετά. Αλλαγμένους, με το βάρος της ηλικίας τους, πικραμένους, γεμάτους απωθημένα. Ο γιος του Περίανδρου Πώποτα έχει μεγαλώσει πια, το ίδιο και η κόρη της Χαράς, η Βάλια, και, ουσιαστικά, τα παιδιά ενώνονται και η ιστορία αρχίζει.

Εξ’ αιτίας των παιδιών συναντιούνται και πάλι όλοι από την αρχή, ο καθένας κουβαλώντας τα θέματα και τις πικρίες του. Και γίνεται…έκρηξη. Θα δούμε ότι ο χρόνος που πέρασε, όντως άλλαξε κάποια πράγματα, όπως επίσης ότι και κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ. Θα μπει στη σειρά η Ζέτα Δούκα, η οποία είναι εξαιρετική ηθοποιός, κι έρχεται για να αναταράξει τη ζωή του Περίανδρου Πώποτα. Θα βρίσκεται όμως και η Χαρά, η Ρένια Λουιζίδου, και καταλαβαίνετε…

Οι ανατροπές και οι αλλαγές θα διαδεχθούν η μία την άλλη. Αν σκεφτείς ότι εγώ, ως άνθρωπος, είμαι διαφορετικός, αντίστοιχα και οι ρόλοι θα διαφέρουν. Είμαστε αλλαγμένοι όλοι οπτικά, αλλά οι χαρακτήρες μας, πάνω κάτω, μένουν ίδιοι ή πηγαίνουν προς τα πίσω. Νομίζω ότι θα την αγαπήσει εκ νέου ο κόσμος τη σειρά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μας δείτε τον Ιανουάριο, με αφορμή τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1», είπε ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved