Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θα τρελαθείτε! Πόσα χρόνια έχει να εμφανιστεί σε σήριαλ; (photos)
Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θα τρελαθείτε! Πόσα χρόνια έχει να εμφανιστεί σε σήριαλ; (photos)

Ντορέττα Παπαδημητρίου επιστρέφει με τη σειρά Κρατάς Μυστικό.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το νέο της ρόλο και αποκάλυψε πόσα χρόνια έχει να παίξει σε σειρά. Ακόμη, σχολίασε την άνθιση της μυθοπλασίας.

Πείτε μας δυο λόγια για την Αγ­γελική...

«Είναι μια πολύπλοκη προσωπικότη­τα... Είναι παντρεμένη, δεν είναι ευ­τυχισμένη στον γάμο της, ενώ μπλέ­κει και σε δύσκολες καταστάσεις και, προσπαθώντας να βρει λύση, μπλέκει ακόμα περισσότερο. Στην Αγγελική μου αρέσει που είναι πολύ διαφορετική από την Ντορέττα, εί­ναι πολύ εξωστρεφής στις αντιδρά­σεις της, είναι μια απόλαυση». ·

Σας έχει τύχει να είστε εγκλωβισμένη σε μια σχέση, όπως εκείνη;

«Δεν τα πάω πολύ καλά με τον εγκλωβισμό, οπότε ή φροντίζω να μη φτάσω καν εκεί ή, αν δω ότι πάει προς τα κει, φροντίζω να απεγκλω­βίζομαι, να δραπετεύω».

Εσείς κρατάτε μυστικό;

«Ναι, είμαι τάφος! Είμαι πάρα πο­λύ εχέμυθη. Δεν υπάρχει περίπτω­ση να μου πεις κάτι και να το πω. Αποκλείεται! Και είμαι πολύ αυστη­ρή οε αυτό το κομμάτι και με τους φίλους μου».

Σας έχει τύχει να εκμυστηρευτείτε κά­τι σε κάποιο έμπιστο πρόσωπο και μετά να διαρρεύσει;

«Εχει τύχει άνθρωποι να προδώ­σουν την εμπιστοσύνη μου, αλλά γενικότερα, μεγαλώνοντας, έχω κάνει το ξεσκαρτάρισμά μου και έχω μείνει με λίγους αλλά καλούς ανθρώπους».

Η Ντορέτα ξανά σε σήριαλ
Η Ντορέτα ξανά σε σήριαλ

Φέτος παρατηρούμε μια άνθηση της μυθοπλασίας στα κανάλια...

«Ισχύει και είναι πάρα πολύ θετικό. Το κομμάτι της μυθοπλασίας είχε μείνει πίσω τα τελευταία χρόνια και εύχομαι να συνεχίσει να αναπτύσσε­ται, γιατί υπάρχει έδαφος να γίνουν καλές ελληνικές σειρές».

Είχατε αρκετά χρόνια να εμφανιστείτε σε τηλεοπτική σειρά. Η προσαρμογή ήταν κάπως σαν το... ποδήλατο;

«Είχα να εμφανιστώ περίπου 15 χρόνια σε σίριαλ. Ναι, ήταν κά­πως σαν το ποδήλατο... Μπορεί να μην είχα κάνει σειρά, αλλά εί­χα κάνει άλλα πράγματα, δεν είχα βγει από το κλίμα. Με τον Αντώνη Αγγελόπουλο δεν έχω ξαναδουλέψει, αλλά έχω εντυπωσιαστεί με τον τρόπο που σκέφτεται και τον τρόπο που μας καθοδηγεί και μας σκηνοθετεί. Όλη η ομάδα είναι πο­λύ καλή, οπότε δεν ήταν δύσκολη η προσαρμογή», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved